torsdag 26 januari 2012

Rapport hemifrån

Elliot är äntligen feberfri idag! Han är dock snorig och hostig så han får vara hemma med mig imorgon också. Vill inte riskera att han åker på något igen.

Tuva var ute i trädgården och lekte när jag pratade med Glenn. Hon är så grymt uttråkad nu stackaren. Imorgon ska hon vara på dagis i några timmar och leka av sig.

Önskar dig en fin eftermiddag och kväll!

Kram och KÄRLEK!

7 kommentarer:

jenny sa...

åh vad skönt! äntligen!!!
även om de är feberfria på torsdagen så brukar det vara bäst (säger denna dagisfröken haha) att ha de hemma även på fredagen eftersom det sen är helg och de då får tillbaka styrka och inte åker på något nytt direkt.
annars är det en klassiker, barnen är sjuka mån-tor, kommer på fredagen och sedan vips är de hemma en hel vecka till veckan därpå för att de inte hade motståndskraft nog.

här håller jag på att bli knäpp, tror dagligen att nu, NU jäklar, sådär ont gör det ju bara om det är på väg att komma igång men icke... så ja nu känns det faktiskt som att den lilla rackaren kommer stanna där inne för gott hahahaaa

CiliaH sa...

Skönt att de mår bättre!

Kram fina du

Fröken M sa...

Härligt att febern är väck !
Här är viggo frisk som en nötkärna och rastlös till 1000 så i morgon blir det dagis för hans del igen, och jag tror han längtar för han har pratat mycket om dagisfröken de senaste dagarna !
Jadu, en röra i köket är bara förnamnet. Mjöl socker och kladd överallt, men vi lärde oss i alla fall ett nytt ord. V tyckte smeten var GODIS !! :)
Kramar

britta bloggar sa...

Skönt!

Popprinsessan sa...

Skönt at det är bättre! Hoppas nu att det håller sig så här.
Och du är såå duktig som simmar!
Kram!

Fröken M sa...

haha... jag lästre om en mamma igår som skulle betala tillbaka typ 200.000 till FK för att hon hade varit hemma och "vabbat" ottillåtet - då tänkte jag i mitt stilla sinne... 250 dagar hemma - ÄR HON INTE KLOK !? ;)
Ha en härlig fredag vännen !! Många kramar

Russin sa...

vilket fin kort på dina godingar!!! så gulliga är dom..