onsdag 25 januari 2012

Onsdag

Onsdag idag eller? Man blir ju helt dagvill när man är hemma. Jag sitter i alla fall på jobbet. Ska bara göra en snabb uppdatering här innan jag sätter fart och jobbar. I fredags kändes det som att jag började ana slutet på mina högar här på jobbet men nu när jag har varit hemma i två dagar så är det nya högar att sätta tänderna i.

Sitter på köksön och väntar på att pappa ska komma hem


Elliot vaknade redan innan min klocka ringde i morse. Han var jätteledsen för att han inte hittade sin vattenflaska. Han var kokhet stackarn. Han fick komma in i vår säng och där låg vi och mös en stund innan jag smög upp och gjorde mig i ordning.


Tuva var feberfri hela dagen igår men väldigt snorig och hostig. Dock så tror jag att hon är väldigt trött på att vara hemma nu för hon var på ett uselt humör hela dagen igår. Det mesta var fel och jag tappade till slut räkningen på hur många gånger hon grät. Får se hur hon verkar under dagen idag, kanske kan vi skicka henne till dagis i några timmar imorgon så att hon får leka av sig lite.


Önskar dig en fin dag!


Kram och KÄRLEK!


8 kommentarer:

Therese - Sockenvägens Söta sa...

God morgon vännen!!! Har just startat datorn, i går orkade jag aldrig det då jag kom hem, tar på krafterna med möte och sedan köra den långa vägen, var massor av renar i stora flockar som man fick kryssa igenom :/ Många låg överkörda av lastbilar utmed vägen, så resan tog nästan en timme längre, som tur var hade jag muntrat upp mig med lite seconhandshopping innan jag åkte *ler* Har fått hosan barnen haft, men är annars rätt ok, så bäst att sätta fart, nu då barnen är på förskolan... KRAMAR fina, rara och underbara du <3

Jannike Rosmer Gustavsson sa...

Hoppas det går åt rätt håll nu, tänker på er! Pussar Kramar o Kärlek!

Maria sa...

Kan tänka mig att du har mycket att stå i på jobbet idag! Man behöver inte vara borta länge innan det blir STORA högar...
Hoppas att det går åt rätt håll med barnens sjukdomar nu!!

kram kram

Fröken M sa...

Halloj darling !
Va skönt att vara på jobbet även om du är överöst med arbete - ska jag vara ärlig så är jag liiite avis, att gå hemma är ingen dans på rosor och även här utspelas ett och annat "världskrig" ( förmodligen mest pga tristessen )
Dock är febern "bara" 38,5 idag så jag ser ljuset i tunneln ;)
Ha en bra dag !! kramar

Therese - Sockenvägens Söta sa...

ASG, ja du vännen, din kommentar muntrade upp mig ska du veta <3 Suttit å fnissat här för mig själv och kan bara hålla med ;-P KRAM

Fröken M sa...

haha... nä, han menade säkert inget illa, men det lät rätt kul när han sa det, och magen är ju onekligen ganska mjuk efter tiden då han bodde där inne ;)
Här blir det en vab dag till, sen hoppas jag på att få jobba en dag innan helgen...
Kramar

Popprinsessan sa...

Hoppas barnen mår bättre och att det blir dagis för iaf Tuva imorgon. Jag är såå trött på att ha hela familjen hemma :-) Och är också helt vilse i dagarna.. Men jag håller tummarna stenhårt att natten blir bra här såd att det blir dagis och jobb imorgon. Blir knäpp(are) här hemma!

Hoppas ni har en fin kväll! Kram!

Linda sa...

Så skönt att Tuva är bättre nu, kan nog vara gott för henne att komma ochleka några timmar på dagis medans Elliot kan få lite egentid att kurera sig.
Hoppas du fick gjort det du skulle på jobbet i dag.

I morgon gäller det, då får vi veta hur vi går vidare...
Kramkram