lördag 21 januari 2012

Inte som vi tänkt oss

Nej den här helgen kommer ju tyvärr inte bli som vi har tänkt oss. Tuva somnade snabbt igår kväll. När vi la henne hade hon 39,4 i feber och två timmar senare var den uppe i 40,2. Hon har sovit oroligt inatt och hostat en hel del. I morse vaknade hon med 38,6 vilket jag tycker är en ganska så hög morgontemperatur

Det får bli en lugn dag för lilla loppan idag


Om det inte sker något under så får vi ställa in vår tvillingträff vi ska ha här i morgon eftermiddag. Men men sånt är ju livet tyvärr.

Elliot har valt att också stanna hemma ifrån Boll och lek idag. Eftersom Tuva inte kan gå så vill han inte heller gå.
Ikväll skulle vi äta middag med våra fina vänner men den får vi också ställa in.
På dagen idag ska Glenn åka och hämta en bil som vi ska prova under helgen. Vi skulle ha gjort det tillsammans och samtidigt passat på att handla lite men han får åka och hämta den så kanske jag åker iväg en sväng lite senare.

Jag önskar dig en fin helg!

Kram och KÄRLEK!

6 kommentarer:

jenny sa...

Åh hoppas hon kryar på sig i rappet!
Konstigt du inte kunnat kommentera, men tack för mailet vännen <3
Tusen tack!

Det är konstigt men man kommer tydligen in i något nu kommer den aldrig ut mode och så känns det nu. Men men aldrig hört talas om någon som ligger kvar för evigt men man vet ju aldrig..

Önskar er en lugn helg med feberfri utgång. Tusen kramar

Ida sa...

Hej, tråkigt med en febrig tjej :( hoppas hon kryar på sig fort.
Kul att testa ny bil :) kram

CiliaH sa...

Krya på sig lilla skruttan!

Hoppas ni får en bra lördag ändå.

Kram

Therese - Sockenvägens Söta sa...

Stackars Tuva, inte kul med feber :/ Och isntällda planer... Men så är livet. Här hostar Bogge som bara den, tempar, men ingen feber och full fart. Dock kan han inte sova ordentligt eftersom han hostar så. Måste köpa en annan hostmedicin och testa... Önskar er en fin dag, och så skoj med ett kalas för dem att se fram emot <3 KRAM fina du!

Caroline sa...

Stackar lilla! Hoppas att febern lägger sig fort. Trist att vara tvungen att ställa in det planerade också. Men skönt med en helg där man kan få ro om barnen med lite extra kärlek. :)

Kram kram

Linda sa...

Lilla gumman, hoppas hon snart mår bättre, Alltid tråkigt att behöva ställa in det man planerat men det blir ju tyvärr så ibland, Kramkram