söndag 29 januari 2012

Flyttar

20120129-102236.jpg
Eftersom Tuva har världens dummaste mamma flyttar hon hemifrån nu!

6 kommentarer:

Johanna - Mamma till Leija ♥ sa...

Oj, så arg man kan va, hihi! Tänk om man bara hade sådär lite packning när man själv flyttar. Så lätt det skulle va då ;)

jenny sa...

Åh men sötnos där...
Tänk att man kan bli så arg.

Popprinsessan sa...

Men oj, oj, oj! Det var en arg tjej! Undrar nyfiket om det hunnit bli några bilder innan det humöret visade sig? ;-)
Hoppas att hon ändrar sig och bor kvar några år till :-)
Kram!

Caroline sa...

Vilken liten argbigga! :D En kompis till mig skulle också flytta hemifrån i vrede så han tog en kökshandduk och slängde ner några kalla kokade potatisar, tog på sig skorna och gick hemifrån med stampande steg. Han var inte borta så länge, han glömde ju något att dricka, haha.

Kram kram

Ida sa...

Än en gång tack för igår!
Varsågod för blommorna, det var så lite!, väldigt kul att gå på me & i party då jag bara sett enstaka plagg tidigare.. Längtar till man får hem de jag beställde ;)

Man hinner inte sitta ner och prata när man är värdinna, allt och lite till som ska fixas å tänkas på. Hade jätte trevligt så set ska du inte känna. Ni bor kanon fint! Kram

Therese - Sockenvägens Söta sa...

Åhhh jag smälter, tänk om vi bott grannar, då kudne Luran Å din älskade rymmerska rymmt tillsammans, för oj så arg även Luran varit i dag, både jag å maken var nära tårar ett tag... Men som tur är vänder det fort och man kan le åt händelsen med lite distans! Önskar er en mysig kväll, vi har jsut bastat å myser nu i soffan. KRAM