lördag 7 januari 2012

Bebismys

Vi hade det jättemysigt hemma hos min bror och hans fina familj. Jag fick njuta massor av min underbara, fina, brorson.

20120107-210631.jpg
Fasters lilla hjärta


Tuva och Elliot var inte så jätteimpade av den nyfödda kusinen men de hade jätteroligt ihop med stora kusinen Johannes. Så roligt att det blev riktigt livat när vi skulle åka hem. Framförallt Elliot blev jättearg. Det är roligt att se att de trivs så bra tillsammans.

Barnen sover och Jag ska nog också snart krypa ner. Imorgon är det dags att köra de 46 milen hem igen. Jag hoppas på fint väglag och snälla barn. Vi tog fem timmar på oss att köra upp men då hade vi bara två snabba stopp. Imorgon får vi nog stanna och äta lunch och så har jag lovat barnen ett stopp i Gränna för att köpa polkagrisar.

Vi tackar mormor och morfar för några mysiga dagar. Som vanligt har vi blivit rejält bortskämda med massor av god mat och presenter. Vi kommer sakna er och hoppas att det inte dröjer allt för länge tills vi ses igen.

Kram och KÄRLEK

4 kommentarer:

Sara sa...

Borta bra men hemma bäst :) förstår att de e med blandade känslor ni åker hem imon, skönt att komma hem till sig eget och till Glenn såklart <3 Fast det gör ju så ont o lämna sina nära o kära, speciellt när man inte vet när man ses nästa gång! Kör försiktigt hem imon gumman och var rädd om Er! Kramar <3

Mette sa...

Kärlek i mängder! Längtar redan till nästa gång vi ses.
Ta hand om er och kör försiktigt.

Puss och kärlek

Johanna - Mamma till Leija ♥ sa...

Naw, vilken sötnos! Hoppas hemresan går bra! KRAM

Ulrika sa...

Mysigt att träffa den nya familjemedlemen!

Hoppas att ni får en bra hemresa och köp inte förmycket polkagrisar!

Kram Ulrika