söndag 11 december 2011

Tredje advent

Ja så var det tredje advent idag. Barnen och jag sitter i gillestugan med tända ljus och tittar på barntv. Idag får det bli en lugn förmiddag här hemma. Vi skulle behöva städa men idag tror jag att det får vara. Glenn lär ju inte vara mycket piggare idag och jag känner mig fortfarande väldigt trött och sliten. I eftermiddag ska barnen gå luciatåg i kyrkan

Istället för pepparkaksgubbe ska Elliot vara stjärngosse idag. Bästisen Hampus som också ska vara med i eftermiddag var stjärngosse på dagis i fredags och då vill ju så klart Elliot också vara det.

På kalaset igår var det väldigt trevligt. Barnen hade det superbra. De busade med faster Milla och kusinerna och så fick de även lite nya vänner. Till mammans förskräckelse hade de två stycken ormar hemma i ett terrarium. Båda barnen tyckte det var väldigt spännande och Tuva klappade till och med en utav dem. Mamman höll sig dock långt därifrån när ormarna plockades fram.
Klockan åtta kom vi hem och då somnade båda trollen gott.

Önskar dig en fin tredje advent!

Kram och KÄRLEK!

12 kommentarer:

Helen.HUSnrNIO sa...

Natten här var vidrig. Likadan fast med mer torkande om du ursäktar... :-(

Hoppas dagens lussetåg går bra. Kul att byta utstyrsel lite ju ;-)
KRAM

Therese - Sockenvägens Söta sa...

Godmorgon hjärtat! Även här har vi en tidnig mysmorgon med barnens adventspresenter som passande nog var filmer i dag. Men snart är det kalender och frukost innan vi ska ta och baka lite. Ert pepparkakshus var förresten sååå fin <3 Hoppas ni får en fin dag, skippa allt vad städ heter och vila bara <3 Massa kramar fina du!

Therese - Sockenvägens Söta sa...

Gådagen var trevlig, men ajg avvek så snart middagen var avklarad, att vara ute på galej lockar inte, fick nog av att se lite överförfriskade människor som redan till niosnåret var pinsamma... Oj så jag längtade hem till ungarna då *ler* Här ska barnen bums testa sina tomte och pepparkakskläder då de såg bilderna på T och E :-D KRAAAM

CiliaH sa...

Trevlig tredje advent på er, här ska vi också ta det ganska lugnt idag. Kanske går ner på julmarknaden i Brunnsparken, för det brukar vara ganska mysigt och inte så mycket folk! Ska dock hålla mig lugn och fin ändå, för även om jag mår rätt ok, är jag inte frisk. Flåsar ju som en blåsbälg bara av att gå i trapporna här hemma!

Kram

Johanna - Mamma till Leija ♥ sa...

Blir en lugn fm här med, sen julskyltning i em! Mysigt med luciatåg i kyrkan! :) Så modig Tuva va som vågade klappa. Jag e rätt rädd för ormar. Fias lillebror har 2 st & massa giftspindlar, döläbbigt... Ha en fin dag! Kram

Fröken M - Vinn en Tassimo T20 ! sa...

Godmorgon raring !!
Haha... just den där "ligga delen" var jag på tok för trött och glad i hatten för när jag kom hem efter 2 nångång... ;)
Idag väntar en LUGN dag - V kommer inte hem förrän i eftermiddag så jag ska slappa i soffan och kanske baka något, men mer än så blir det inte !!
Ha en riktigt mysig dag !! kramar

Popprinsessan sa...

Hoppas att du har haft möjlighet att vila upp dig lite i helgen trots kalas, Lucior och pepparkaksgubbar :-) Fina bilder har du lyckats få till iaf!
Kram!

Linda sa...

Klart han också vill vara stjärngosse:)
Jag köpte en strut och stjärna för flera år sedan till våra men ingen av killarna har ens tittat åt den:)
Hoppas ni haft en lugn och skön dag, Kramar

Fröken M - Vinn en Tassimo T20 ! sa...

Jaaaa !!! det fanns faktiskt de som tyckte att jag skulle hoppa över "vänstrandet" med chefens son !?!? ;) Kramar

millamagi sa...

Dina/era barn är fantastiska (behöver jag ju inte berätta för dig :)) de har både en sån otrolig utstrålning - misstänker att det lurar lite bus hos era två änglarna... kan det så vara? Orm är det värsta jag vet - anser mig vara en rätt stabil varelse inte så mycket "pip" men när orm kommer i min väg blir jag smått hysterisk (och mår riktigt illa). Hoppas ni vaknar till denna måndag och mår mycket bättre, kramen

Therese - Sockenvägens Söta sa...

Tittar in och önskar dig en fin start på veckan, hoppas du inte blivit sjukare <3 KRAM

Jannie sa...

Men hur fina är de inte då??Världens sötaste!
Blir så glad bara av att titta på dem!KRAMKALAS