fredag 16 december 2011

Fredag

Jag hade en underbar dag igår. Jag njöt verkligen till fullo och jag lyckades koppla bort alla tankar på jobb och måsten. Jag behövde verkligen den dagen.

Idag sitter jag här med ont i halsen igen. Dessa förkylningar som bara avlöser varandra!
Jag blir galen! Glenn som inte är bra efter förra omgången säger att det känns som att han börjar om också. Tuvas hosta har dock blivit lite bättre tack och lov!

Man kan ju inte låta bli att längta tillbaka till sommaren när vädret är som det är just nu och förkylningarna bara avlöser varandra


Helgen är fullspäckad med roliga saker. Träffar med underbara vänner, avslutning på Boll och lek, julgranen ska kläs och så det lite mindre roliga med städning och tvätt.

Nu ska jag dyka ner i högarna här på jobbet igen, de har ju tyvärr inte blivit mindre på de två dagarna jag inte har varit här.

Önskar dig en toppenfin fredag!

10 kommentarer:

Jannie sa...

underbar sommarbild! Perfekt att se en dag som denna!Mörkret,blåsten o regnet gör en ju inte lite deppig...
Men aj aj aj!Inte bli sjuk!hoppas du kryar på dig under dagen.
Du har ju en fantastisk helg att se fram emot!
O du?Tack för dina underbara kommentarer!KRAMAR

Popprinsessan sa...

Hoppas att ni inte blir mer förkylda. Tyvärr har visst jag åkt på en omgång..
Hoppas att gårdagens energi håller i sig lite och att ni får en fin fredag,
kram!

Kerstin sa...

Så fint at det var vellykket igår. Høres ut som en perfekt måte å kople av på. Krysser fingrene for at dere ikke blir forskjølet igjen. Glad i dere og savner dere masse.
Klem

Caroline sa...

Skönt att du kunde koppla av!

Här hemma kör vi också repris på diverse sjukdomar. Inte sådär jättekul nej. Som tur är är det en lindrigare variant så det är ganska mysigt här hemma ändå. :)

Kram kram

Russin sa...

Hej gumman..
Så härligt med varma sommarbilder <3

Nä sjukdomarna går verkligen runt runt nu.. Krya på er ..

millamagi sa...

Nä.. nu får ni sluta vara sjuka snart kommer ju tomten!!!!
Skickar ett helt lass med helande styrkekramar till dig & duín söta lilla familj, kram

Johanna - Mamma till Leija sa...

Krya på er också hoppas jag att ni får en mysig helg! Kram

Fröken M sa...

Usch och fy !! jag tycker ni haft er beskärda del av sjukdommar och mer där till den här hösten !! Hoppas det stannar vid lite halsont och att ni får en riktigt mysig helg - tänk, snart kommer tomten ;) KRAMAR

Linda sa...

Usch för alla förkylningar som cirkulerar, vi har 3 hostiga barn här hemma i olika grader, som tur är får man väl säga så har ingen av oss vuxna däckat än iaf, peppar peppar kanske man får lägga till:)
Låter som ni har en mysig fullbokad helg framför er, Kramar

Therese - Sockenvägens Söta sa...

Ja usch och fy för dessa förkylningstider :-/ Här är dock läget rätt ok för luran som bara är lite röd ögonen, värre är det med mig å min förkylning (känner mig lika ömklig som en karl *fniss*) Dock har vi haft en fin dag då vi åkte till grannkommunen för lite shopping och fika, kul med nått annorlunda i vardagen då vi liks var hemma tack vare VAB. Ang vår tidiga julklapp så var det ett besked om att vi får en ansenlig summa pengar som gör att vi utan tvekan kommer att kunna bygga vår efterlängtade altan i sommar. Guld värt!!! Hoppas nu att ni får en riktigt härlig helg, vi ska åka till mormor och morfar på söndag å klä granen där, vilket luran ser fram emot :-D Massa kramar till dig min vän <3