fredag 30 december 2011

En tur i skogen

För att inte klättra på väggarna helt här hemma tog vi en liten tur till skogen. Förhoppningsvis smittade vi inga troll20111230-142334.jpg

Nu blir det filmmys i soffan.

Kram och KÄRLEK

4 kommentarer:

Johanna - Mamma till Leija ♥ sa...

Härligt med en skogspromenad! Blir nog en film här med om en stund. Blev så trött helt plötsligt, så det passar bra! KRAM

Ulrika sa...

Skönt att komma ut lite! Hoppas nu att ingen annan åker på det såa tt ni kan fira nyår i morgon!
Precis som någon nämnt tidigare så kan alla inte stanna hemma från sitt jobb bara för att ett barn är magsjuk. I vårt egenkontrollprogram för hugienen i köken så godkänner vi att vår personal går och jobbar men att handhygienen är mycket viktig och att man använder handsprit ofta. Endast när man själv är magsjuk så tvingar vi vår personal att stanna hemma minst 48h efter sista symptom.

GOTT NYTT ÅR!!

Kram Ulrika

Caroline sa...

De är fina era tre på bilden! Härligt med frisk luft och en skogspromenad. Själv tog jag en tur runt trädgården idag och var helt slut när jag kom in, trist att vara förkyld, men solskenet lockade för mycket. :)

Kram kram

Russin sa...

så skönt för er att komma ut lite.. :) haha det vore ju lite roligt om det står i expressen i morgon att en massa troll och nissar fått magsjukan i skogen, haha.. :)

kram på dig vännen <3