lördag 19 november 2011

Nya overaller

Tusen TACK mormor och morfar för sponsring till nya overaller igår.

Här tänkte jag att det skulle komma bilder på de nya overallerna men det verkar inte funka att lägga upp bilder idag.

Idag har vi pratat om att åka på julmarknad på Wapnö men vi får se hur det blir med det. Igår gick nämligen vår bil sönder igen. Jag tycker att den är sönder mer än den är hel. Vi får se om det går att fixa den under dagen idag eller om det är bärgning till verkstaden som gäller igen.

Önskar dig en fin lördag.

Kram och KÄRLEK!

8 kommentarer:

Kerstin sa...

Så synd med bilen! Skikkelig mandagsbil det der (vi kaller det for det her hjemme når bilene ofte går i stykker). Håper det går å ordne og at det blir marked på dere. Klem

Kerstin sa...

Så kjedelig med bilden nå igjen da. Er en sånn mandagsbil det der (vi kaller det for det når det ofte er noe i veien med bilden). Håper det er slik at dere får ordnet det og kommer dere på marked.
Klem

Popprinsessan sa...

Härligt med sponsring, mindre härligt med bilen. Hoppas att det ordnar sig och att ni får en bra dag.
Kram!

Caroline sa...

Trist med bilen, det är det tråkigaste att lägga pengar på.

Härligt med nya overaller! Hoppas ni hittar på något annat skoj i helgen istället.:)

Kram kram

Johanna - Mamma till Leija ♥ sa...

De har ändrat på designen där man skriver inläggen, så man ska klicka på lilla ikonen som heter "Lägg till media" (ifall du missat det...) Mysigt med julmarknad! Bilar krånglar alltid, suck!
Kramar

Ulrika sa...

Hoppas att ni får ordning på eran bil så att ni kommer iväg till julmarknaden. Skönt med lite sponsring till barnens overaller.

Mamma Russin sa...

hej hopp vännen..

vad snällt med lite sponsring av overaller, det blir ju gärna väldigt dyrt med vinterkläder till de små..:) tråkigt du inte fått upp några kort.. hoppas de kommer sedan.. kramkrma

Linda sa...

Vilken snäll mormor och morfar!
Så tråkigt med bilar som inte fungerar, vår bråkade ju också i torsdags så jag tordes itne åka till jobbet, i fredags var jag bara tvungen att ta den iaf ner på byn och då låter den ingenting, konstigt.
Hoppas det är nogt lätt ordnat på er bil och att det inte behöver kosta så mycket, såhär innan jul är det ju liksom inte så lägligt,
Kramar