söndag 13 november 2011

Grattis alla pappor

Hipp hipp hurra för alla fina pappor idag. Självklart säger vi extra mycket GRATTIS till vår fina pappa Glenn

Idag sov barnen till halvåtta! Jösses vilken lyx för mig. Till råga på allt så fick de tv i sitt rum igår (vi har haft en liten tv i vårt sovrum som vi ställde in i barnens sovrum) så när de kom in till mig i morse sa jag åt dem att gå tillbaka till sin säng och sätta på tvn och det gjorde de med glädje. Dock hade jag svårt för att ligga kvar någon längre stund och slappna av. Men det kommer nog kanske med tiden.

Igår hade vi en fantastisk dag. Först på förmiddagen hade vi min nyfunna vän och arbetskamrat Sara och hennes familj här på fika. Sara och jag har funnit varandra och hon är en underbar människa. Trots att hon är tolv år yngre än mig känns hon som en jämlike (beror kanske på att jag är barnslig eller så är hon väldigt mogen) och det känns som att vi alltid har känt varandra. Våra män fattade tyckte för varandra också och barnen lekte fint ihop. Jag ser fram emot många fler fina stunder tillsammans.

På kvällen kom våra andra fina vänner på middag. Vi åt och drack gott och pratade massor. Det är så underbart med fina vänner, de ger mig en massa energi.

Idag ska det röjas här hemma. Det finns en hel del disk att ta hand om och tvättmaskinen kommer gå varm då det ska bytas på alla sängar. Vi har pratat lite löst om att eventuellt åka till badhuset men vi får se vad vi hittar på.

Jag önskar dig en fin söndag min fina bloggvän!

Kram och KÄRLEK!

5 kommentarer:

Ulrika sa...

Hej ! Hoppas ni får en fin söndag. Jag är inte alls förvånad över att du och Sara trivs så bra med varandra. Det lilla jag känner er båda två så är ni väldigt lika varandra. Ni är omtänksamma och bryer om er omgivning och är väldigt kärleksfulla människor!

Kram Ulrika

Maria sa...

Mysigt med en nyfunnen vän:-)
Hoppas att ni får en riktigt mysig söndag!!

Kram kram

Johanna - Mamma till Leija ♥ sa...

Skönt med sovmorgon & trevligt att träffa massa fina vänner!
Hoppas ni får en fin fars dag!
Kram

Sara sa...

Åh vad söt du är Gumman! Tack!
Det känns som att du varit en vän till mig hela livet,
det klaffar så bra! Och jag trivs verkligen i ditt sällskap,
Du sprider så mycket kärlek och värme runt omkring dig!
Och du får en att känna sig värdefull!
Jag lovar att vi ska ha många mysiga träffar fram över, mig blir du inte av med så lätt ;)
Ta hand om dig!! Puss o Kram fina Du ♥

Linda sa...

Så roligt med med nyfunna vänner som man klickar så bra med. Er lördag låter jättemysig, hoppas farsdag blev lika fin,
Kramkram