söndag 23 oktober 2011

Oj!

God morgon i kylan!

Här vaknar  vi upp till några minusgrader idag igen. Nu börjar även Tuva att snora och hosta. Men vi hoppas att vi alla ska orka hålla oss på benen idag så att vi alla orkar gå på Familjegudstjänst i eftermiddag för då ska ju nämligen barnen sjunga i kyrkan och få varsin bibel. Tiden går alldeles för fort! Jag hinner inte med! Tycker det var igår de var så här små.

Igår var det alltså inredningsparty här hemma hos mig. Och oj vad mycket fint det finns! Jag stod nog för halva omsättningen på partyt igår. Mina vänner som var här var lite svårflörtade men det var då inte jag. Tyvärr har jag inga bilder men ni får se när sakerna kommer sen vad jag köpte.

Nu ska jag ta en bloggrunda och läsa ikapp lite hos Er alla. Jag önskar dig en fin söndag raring!

Kram och KÄRLEK!

7 kommentarer:

Therese - Sockenvägens Söta sa...

Morron vännen! hoppas innerligt att ni alla kryar på er så ni kan fara på gudstjänsten, samt slipper vab i morgon. Här började morgonen tiiiidigt, för tidigt om du frågar mig. Magnus åkte till jaktstugan redan i går med svärfar för att jaga i dag, så jag och barnen är själva, får se vad vi hittar på. Luran hördes vilja åka till mormor och morfar och kanske också till gammelmormor, så det lutar åt att vi packar oss iväg lite senare i dag, men först hoppas jag kunna binda lite kransar - men det beror helt på hur samarbetsvillig Bogge är... Han hittar på ofog heeeela tiden nämligen ;-) KRAMIS

Fröken M sa...

Godmorgon honey !!
Här härjar även min snuva komma tillbaka, men jag funderar på att trotsa den, köpa en engångsgrill och grilla korv med grabbarna.
Jag ser fram emot bilder på dina fynd !! Kramar

Vanilla sa...

Tack det gick jättebra på fotograferingen! Men nu är jag såklart supernyfiken på resultatet! Får nog vänta lite till med det... :-)

Hoppas att ni håller er på benen och att ni får en bra söndag!

Kramar

Ciliah sa...

Åh, sån gudstjänst var jag och lillan på i våras. Pappan var iväg med jobb... Supermysigt var det iaf, de samlade alla framme på golvet och hade större barn som uppförde ett spel om Noaks ark.

Ha en kanonmysig dag!

Kram

Maria sa...

Spännande att få se vad du har köpt!!
Hoppas att ni kryar på Er ordentligt allihop så ni kan vara med på gudstjänsten i eftermiddag.

Kram Kram

jenny sa...

Ohh tänk vad tiden går snabbt, sötnosar! Såg att ni kom iväg till kyrkan, skönt! Man blir ju knäpp på detta snor o. febern som kommer och går nu på hösten!
Kramar

Jannie sa...

godmorgon hjärtat!
ha ha ha Kantro att du va the master när det gällde shoppingen! ; ) Heja dig!
superfin bild på dina älsklingar!Men stackarna som blivit förkylda!
Bamsekram