lördag 29 oktober 2011

Lördag

Godmorgon vacker!

Igår var Tuva feberfri hela dagen. Nu är det bara en envis hosta kvar på oss alla tre. Pappa har ju som tur klarat sig från den här envisa förkylningen *peppar, peppar*

Idag blir det först Boll och Lek och sen tror jag att vi ska åka in till stan och gå på Bomässsan. De ska visst ha ett lekland där och så ska det finnas brandbilar utanför som man får sitta i. Vi kan behöva komma iväg lite idag efter en hel vecka hemma.

Ikväll är det nypremiär för "Så mycket bättre" och det ser både Glenn och jag fram emot. Såg du det förra året? Vi älskade programmet. I årets omgång ser jag särskilt fram emot att se Eva Dahlgren som är en fantastisk artist live.

Hoppas du får en fin lördag.

Kram och KÄRLEK!

3 kommentarer:

Mamma russin sa...

God morgon sötis

Så skönt att lillfian är frisk nu..:) efter sjukdom är det så skönt att komma ut lite så jag hoppas ni får trevligt..:)

Här längtar vi med efter så mycket bättre, hoppas och tror att dessa gäster kan bli lika bra som förra omgången..:) vi får titta lite senare för jag jobbar till 21, tur vi kan pausa programmet på dekodern..

Kramkram

Therese - Sockenvägens Söta sa...

God morgon vännen! Då skönt för er att komma iväg på lite roligheter, det kan ni som sagt behöva! Här räknar vi ner timmarna tills i kväll, älskade förra säsongen av så mycket bättre, så jag och magnus ska definitivt mysa ner oss i soffan och se premiären i kväll. KRAM

Johanna - Mamma till Leija ♥ sa...

Jag har också lite hosta kvar...
Hoppas ni får en bra lördag!
Så mycket bättre é bra! Såg bara nått enstaka program förra året...
Kram kram