måndag 29 augusti 2011

Ledsen

Usch idag har jag ingen bra dag (igen). Jag känner mig låg och ledsen, tårarna bränner bakom ögonlocken. Ett bråk mellan barnen igår slutade med ett stort bråk mellan mig och Glenn. Allt för att jag har mina nojor och får panik när någon höjer rösten. Han hade börjat medla mellan barnen när jag går emellan. Jag förstår ju att han blir arg på mig då. Han går aldrig emellan när jag höjer rösten åt barnen. Den här djävla ångesten som gör det så svårt att andas, varför kan den inte bara försvinna? Vill inte ha det så här mer.Nej dags att rycka upp sig och göra ett ryck. Allt för mycket att göra på jobbet.

Kram och KÄRLEK!

8 kommentarer:

Mamma till William och prinsessan i magen sa...

Godmorgon gumman.inte skoj när man är ledsen och bråkar..
Är med små ledsen i dag..För i dag lämnade jag min prins själva på förskolan & det gick jätte bra men tårarna kom direkt när ja kom hem för det gör så ont att vara utan han..men att veta att han trivs så bra som han gör gör mig varm i hjärtat..så länge ja slipper se han bli ledsen när jag går så ska det funka hur bra som helst..
Sista veckan som är inskolningen sen är det 6 timmar två till 3 dagar i veckan som gäller för honom...Skönt att man snart ska tillbax o vara med med maten första måltiden för han..
Sen är det jätte skönt att man bor sidan om dagiset eller nsätan tar max 5 minuter nu när ja är gravid o anars 3 minuter..Ha en skön måndag och hoppas att allt löser sig..kram kram

Linda sa...

Men vännen då, inte roligt när det blir bråk. Är så lätt att vara efterklok om vad man skulle och inte skulle ha gjort. Hoppas allt löser dig så ni får en bra dag!
Kramar

Therese sa...

Men älskade vän, så ledsen jag blir då jag ser att du har det jobbigt <3 Lämnar massor av styrkekramar. Dumma dumma ångest, men du övervinner den... det är bara det att mönster som man fått under många många år, ja hela sin uppväxt, tar tid att bryta - jag VET. Men du FIXAR det, det VET jag också. Ösnkar så jag kunde titta över på en kopp te å prata med dig i kväll... KRAMAR OM

Mamma Russin sa...

hej gumman..

*kramar om*

Så ledsen jag blir att du mår dåligt.. <3

hoppas det snart känns lite bättre för dig..

Maria sa...

Styrkekramar!!!!

Ulrika sa...

Många styrkekramar till dig! Det är inte lätt det här med att uppfostra barnen! Hoppas att du snart mår bättre!

Tack fina du för dina kommentarer! Moa får aldrig leka tillsammans med Anton. Han vill inte leka med henne när de är hemma och däför tror jag att hon tjatar om att få gå ut och leka med Tuva. Så det blir nog en del pling på er dörr framöver. Tycker det är skönt att hon gärna vill leka med andra barn. Är inte riktigt van vid det bara!

Många kramar Ulrika

Maria sa...

Många varma kramar till Dig vännen!!

Jannie sa...

Men lilla vännen då...nu blir jag oxå ledsen!stackare!låter ju skitjobbigt!Jag hade panikångest för ett antal år sedan,men har nu klarat mig hyfsat från det.Så jag vet lite vilket helvete du tar dig igenom.
Massa massa styrkekramar till dig vännen
o hoppas verkligen du mår bättre idag!PUSS