onsdag 3 augusti 2011

Som en tunna skit

Mådde jag hela dagen igår. Jag mådde illa och det körde i magen. Jag kände mig matt och framåt kvällen fick jag så ont i hela kroppen. När barnen var i säng gick jag och la mig och sov. Nu idag känner jag mig bättre tror jag. Har inte varit uppe så länge än. Ska snart ta en dusch och försöka få i mig lite mat (för det blev inte mycket av det igår) så hoppas jag att jag känner mig helt ok sen.

Idag ska vi till veterinären med Skrållan. Hon ska sövas och rakas. Hon är så full av tovor att vi inte klarar av att reda ut det. När hon väl är rakad sen måste vi försöka kamma henne varje dag så att det inte blir likadant igen.


Hon kommer nog inte vara lika söt som rakad....

När vi kommer hem ifrån veterinären ska vi sätta in lite saker i lekstugan. Glenn målade klart den invändigt igår. Nu ska det bara dit lite lister och dörren. Och så ska den målas utvändigt förstås.

Kram och KÄRLEK!

1 kommentar:

Fröken M sa...

Fy fasen för att må sådär ! Här är både jag och C trötta och lite små griniga idag - jag antar att det är sockret som är boven i det dramat - eller snarare bristen på socker. Men jag hoppas innerligt att det ska gå över på några dagar - annars kommer vi ha ihjäl varandra ;)
I mitt fall är det dock inga kilon som ska bort. Jag vill bara tighta till kroppen lite och bli av med socker beroendet. C vill bli av med några kilon och jag antar att det blir lättare för honom om jag kör på samma diet och inte frestar genom att sitta bredvid i soffan och äta godis... ;) Lycka till hos veterinären idag ! kramar