söndag 7 augusti 2011

Heldag på stan

Idag vaknade vi till spöregn. Tyvärr så har vi i flera dagar lovat barnen att vi skulle åka bussen in till stan och gå och titta på båtar eftersom det är "Tallship races" här i Halmstad. Vädret kändes ju inte speciellt lockande men barnen plockade fram sina regnkläder och efter lite fix här hemma så hade det lättat upp lite.Spännande att åka bussVäl inne i stan tjatades det om att få åka karusell, fy bubblan vad dyrt men är det semester så är det.


Det som kittlade mest i magen var nog den lilla berg och dalbanan
Efter att ha gått runt i några timmar och tittat på fina skepp, ätit lite, åkt karuseller och mumsat popcorn var det dags att åka hem igen. Vi missade precis en buss hem så det blev ännu en spännande upplevelse för barnen när vi tog tåget hem.Tuva tramsade till det lite på tåget


Medan mamma och Elliot var lite mer seriösa

Nu sover båda barnen så nu blir det en film i sängen för oss vuxna.

Kram och KÄRLEK!

4 kommentarer:

Ulrika sa...

Verkar som ni haft en lyckad dag! Spännande att både få åka buss och tåg!

Kram!

Therese sa...

Vilken härlig dag!!! Trots regnet så verkar det ha varit en toppen dag :-D Å karuseller är ju sååå skoj, men attans så dyrt. Det märkte även vi under marknaden då luran ville åka en massa karuseller. Hoppas nu att ni har en fin kväll å att veckan startar bra. STOR KRAM till dig <3

Alexandra sa...

Hej gummsan!

Har försökt att kommentera här inne hur många gånger som helst men det kommer liksom inte iväg. Håller tummarna att det fungerar denna gång.

vad härligt att vädret blev lite bättre så ni kom iväg på en liten utflykt. Vi tänkte oxå sticka iväg till Halmstad men det blev ändrade planer.

Vi bor i Ljungby som ligger 10 mil söder om Jönköping, 7 mil från Halmstad =) Så vi bor inte så långt ifrån varandra ;-)

Kramar

Jannie sa...

Låter ju som en kanondag,trots trist väder!
Kan vi inte bara få sol o värme igen??
Det är la inte så mycket begärt tycker jag...
hoppas allt är bra med dig vännen!
Ska läsa ikapp mig nu!KRAMAR