söndag 10 juli 2011

Söndag 10:e juli

Mitt fjäsk funkade bara till en viss del. Jag fick inte med mig Glenn till Ikea igår och jag verkar inte få det idag heller. Ja ja mitt bord ska jag i alla fall ha inom en snar framtid. Vi får väl se när det blir bara.

Igår var vi hemma hos Johanna och Marcus och grillade. Efter maten gick vi till sjön och badade. Barnen tyckte det var supermysigt. Vi kom hem vid halvtio och då somnade barnen direkt. Trots att de var så sent i säng så vaknade Elliot redan klockan 6 i morse igen. Vad är det för fel på den ungen? ;-)

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på (jag vill ju så klart till Ikea men men...) Glenn kanske tar en vända med färg i lekstugan. Den är grundmålad nu invändigt i alla fall. Vädret verkar vara så där lite mitt emellan idag igen. Ena stunden ser det ut som att det ska bli regn och andra sol.

Hoppas Du får en fin söndag.

Kram och KÄRLEK!

6 kommentarer:

Popprinsessan sa...

Hej fina du! Ja, borta bra men hemma bäst stämmer bra in på mig :-)

Jag letar också matrumsbord, så det får kanske bli en tur till Ikea någon dag. Hör gärna av dig om du har vägarna förbi och känner för en fika eller så.

Idag har jag ett stoort tvättberg att hantera och hoppas på bra väder så att det kan torka ute. Hoppas du får en fin dag, kram!

Johanna - Bf 10 September ♥ sa...

Så mysigt att va hos vännerna & grilla! Hoppas du kommer iväg till IKEA någon gång!
Kram kram

Anonym sa...

hej hej..

det bordet är så fint.. :) hoppas det snart hamnar hemma hos er, hihi..

Grilla och bada i en sjö det är väl livet.. längtar tills på tisdag då far vi troligtvis upp till husvagen och då blir det grilla och bada i sjön varje dag, haha.. :)

i min lilla lilla värld sa...

D hjälpte ju fjäsket till sist hihi

Skulle du palla gå igenom samma sak igen eller har Ni bestämt er för no more babies?

Anonym sa...

Åhnej, du får väl fjäska lite mer...?

Helen.HUSnrNIO sa...

Jag kan inte släppa din briljanta ide så när vi kommer hem från semestern är det minsann jag som kollar närmre på hur det ser ut med vårt nuvarande matbord på altanen ist :-) med en vaxduk lr duk på så blir det kanske inte så mkt ekkänsla så det stör på altanen så då är detta som sagt en toppenlösning! Vill ha vitt matbord nu :-D