fredag 8 juli 2011

Bad i sjö

Godmorgon vacker!

Igår efter jobb och dagis åkte vi hem till vår fina vän Johanna och fikade. De bor i skogen alldeles vid en sjö så efter fikat gick vi till sjön så att barnen fick ta sig ett dopp
Tyvärr så hade jag ingen kamera med mig så bilderna är tagna med min telefon därav den dåliga kvaliteten.

Johanna berättade att det finns vattensnokar i sjön så jag kan lova att jag aldrig ens kommer doppa en tå i det vattnet. Jag är livrädd för ormar!

Barnen fortsätter att hosta. De är inte snoriga eller dåliga på något annat sätt utan det är bara den elaka hostan de har. Det måste vara den fuktiga luften som gör det. Vi inhalerar på och hoppas att det inte blir värre.

Idag är det fredag och jag ska ha en date med fina Sara i eftermiddag.

Kram och KÄRLEK!

7 kommentarer:

Jannie sa...

Godmorgon min sköna!
Men tråkigt ställe de tycks bo på då...ICKE!!
Mys med en sjö så tätt inpå!Även om jag föredrar havet...
HOppas finingarna mår bättre idag.Jäkla hosta då.

ha ha ha Vad jag garvade när jag läste din kommentar till poolen.Klockren!Varken luft ELLER vatten i poolen.Stackars stackars barn... ; )
Hoppas ni får en härlig blogg-date idag!
Massa massa kramar

Anonym sa...

Åh vad mysigt det ser ut! Ha en fin dag!

isa sa...

Hej min skatt!!!
Vilka mysiga bilder! Hahah jasså så det blir till att sitat i trädet då ;)
Inte farligt med ormar ju sötnos. Läste att du mår så där. Hoppas verkligen att det vänder är så stolt över dig!!! (menar det verkligen)
Med mig är det helt okej i dag faktiskt. Mamma har kanske fått en lägenhet vilket glädjer mig jätte mycket!!! Hon ska även börja med (antab)=)
Hon har redan börjat, men jag vågar inte hoppas än.

I dag ska jag bli upplockad klockan ett av en manlig vän till mig mig och martin. Vi ska sedan lämna ella hos sin farmor, då vi på eftermiddagen ska gå på bio han jag och martin och se baksmällan 2 i hop. Det sak bli jätte mysigt och i kväll ska makkan som han heter laga lax till oss =) Lyxigt värre känns det som och hans eget initsiativ jag är super glad för det. Kramar

Caroline sa...

Läbbigt med snokar i sjön. Sånt klarar jag mig utmärkt utan! Men de är ju inte farliga, ser bara läskiga ut och det är orsak nog för mig att undvika dem. :)

Kram kram

Therese sa...

Hej vännen! Nu är jag tillbaka efter ett dygn i stugan, så skönt att koppla av där, men nu jobbas det för fullt på huset å då måste jag ju vara hemma å serva med mat odyl :-D En vägg är redan klar, wieeeeee! Bra blir det! Å du verkar ha haft en fin dag, kul att du å Sara klickat! bloggar är braiga saker *ler* Ha nu en mysig kväll <3 KRAM

Linda sa...

Ser härligt ut, själv har vi inte ens varit nära en sjö ännu, vill nog att vattnet ska bli liiite varmare först:)
Hoppas du haft en bra dag, Kram

Johanna - Bf 10 September ♥ sa...

Så mysigt att va vid sjön! Ormar, åh fy fan! Här é en till som inte é så förtjust i dom. Iaf inte i frihet. Bakom glas é dom okej, men inte mer...
Sv: Jag jobbar min sista dag den 20 juli, sen é jag ledig tills lilltjejen börjar på dagis nångång till nästa höst :) Ska bli så himla skönt & mysigt!
Kramar