fredag 17 juni 2011

Tusen tack

Från djupet av mitt hjärta vill jag tacka för alla Era fina kommentarer igår. Jag är så tacksam för att jag har hittat så fina vänner genom bloggen.

Jag mår fortfarande skit idag men jag ska försöka bortse ifrån den onda klumpen i magen och de elaka, jobbiga tankarna i mitt huvud. Jag vet inte hur framtiden ser ut men det visar sig. Jag är stark och jag ska ta mig igenom detta också tillsammans med min älskade familj.

Nog om tråkigheter. Igår var jag ju i Ullared. Tyvärr hann jag inte få till en träff med fina Linda men jag hoppas att det kommer fler chanser. Jag som inte skulle ha något speciellt gjorde av med nästan tretusen!


Men då la jag ca elvahundra på den här skönheten och kaffekapslar till den. Jag dricker inte kaffe själv men Glenn gör det och han blev väldigt nöjd.


Vad fanns det mer i påsarna då? En väska som jag visar senare, en tunika, 2 st bh, bomullsrondeller, tops, födelsedagspresenter till barnen, såpbubblor, vattenleksaker, inslagspapper, en klocka mm


Jag har skrivit ut en "tavla" med en massa kloka ord på. Till dessa köpte jag ramar som tillsammans med en liten skylt och ett paket servetter får bli sommarpresenter till personalen på dagis. Jag hoppas att de ska bli glada för den presenten.Jag är tyvärr ingen hejare på att packa in paket men det blev helt ok ändå.

Nu har jag en massa högar att försöka beta mig igenom här på jobbet.

Var rädd om dig och ha en fin fredag.

Kram och KÄRLEK!

9 kommentarer:

Jannie sa...

superfina presenter hjärtat!!
Hoppas verkligen du känner dig bättre under dagen.Tänker på dig!Du är enastående!KRAM

Caroline sa...

Jag hoppas från djupet av mitt hjärta att allt ordar sig till det bästa för dig!♡

Det blev en del saker ändå.:) Såpbubblor är Leias stora favorit just nu, älskar att springa och jaga dem i trädgården.

Kram kram

Karin sa...

Hej!! Fin blogg du har!
Den vita väskan får du för 170:-
Maila om det är intressant..;)

Ha en bra dag!
Karin

Mamma till William och bebis i magen sa...

Godmorgon snäckan.skoj med ullared o fina fynd fick du med dig hem..Sorry med vad är det som har hänt om man får fråga? Hoppas att du får en fin dag med din fina familj.kram kram

Maria sa...

Göra av med pengar på Gekås är inte svårt, HiHi!
Jag hoppas att det inte är magsjuka hon har åkt på här hemma, utan en ren liten bakterie som ska ut bara...inga spyor än så länge i alla fall.
Hoppas att du får en fin fredag vännen!

Kram Kram

Therese sa...

Vilka fina presenter du fixat, jag har ännu inte kommit på nått till sveas fröknar... får ta å klura lite. Nu ska jag strax iväg å besikta bilen, tur grannen kan vara barnvakt. KRAMIS

isa sa...

Härligt med nya inköp gumman!!!! Åh va avis jag blev på din nya skönhet!!! Hoppas det känns bättre i dag, efter gårdagen.. <3

Man röstar genom att skapa ett konto eller logag in via sin facebok sida sedan klickar man på så många stjärnor som tycker att vårat hem är värt :) Pusssssss

Fröken M sa...

Vi har en tassimo här hemma och den är väldigt flitigt använd !! Ett tips är att gå in på hemsidan och köpa en liten kanna för 3 koppar om ni får gäster ! den kostar bara 59:- eller nåt sånt :)
Här verkaar det som om det inte var vatten koppor trots allt... hysteriska dagispersonal som skickar hem ungarna för minsta lilla ! MEN, viggo har haft 2 roliga dagar med mormor så han är säkert nöjd ;)
KRAMAR

Therese sa...

Morron älskade vän! Hoppas det känns lite bättre i dag, jag blir ju orolig för dig ska du veta... Kan inte förstå hur någon kan var elak/dum eller ställa till det för en så fin människa som du <3 Här har jag sömnbrist big time efter en natt på luftmadrass med luran som dessuto mvar vaken mellan två å fyra i natt... barn är rara ;-P Hoppas ni får en fin dag, kram!