torsdag 30 juni 2011

Trött

Vad trött jag är på Blogspot som har strulat idag igen!

Jag känner mig trött och sliten. Tuva är trött och gnällig mest hela dagarna tycker jag. Det börjar kännas att det är dags för semester. Efter den här veckan är det två veckor kvar för mig och barnen (tre för Glenn) sen är det äntligen dags för lite ledighet.

Det blev en film för mig igår. "All good things" hette den och den var helt klart sevärd.

David är son i en extremt förmögen familj som sysslar med fastigheter. Han träffar en dag Katie som kommer från väldigt enkla förhållanden. De gifter sig och bestämmer sig för att flytta till landet. Men Davids far lyckas till slut locka tillbaks honom till familjeföretaget i New York. Katie beslutar sig då för att ta tag i sina studier och deras äktenskap börjar nu knaka ordentligt i fogarna. David blir alltmer labil och dessutom mycket våldsam och när Katie en dag spårlöst försvinner kommer mörka familjehemligheter upp till ytan. Vad har egentligen hänt med Katie?

Med Kirsten Dunst, Ryan Gosling, Frank LangellaKram och KÄRLEK!

4 kommentarer:

Fröken M sa...

Det är inte bara jag som känner mig allmänt less just nu med andra ord. Jag är ständigt trött, på lite halv taskigt humör, jag hinner inget och jag har blivit en figur jag inte själv gillar !
Måtte orken komma tillbaka i samband med semestern, annars blir jag galen på mig själv ;)
KRAMAR

Emelie - Mamman som älskar vitt sa...

Hehe, ja precis det får man verkligen :D
kram!

Caroline sa...

Jag har problem med blogspot lite till och från hela tiden känns det som. Börjar ledsna på det.

Ha en fin kväll! Kram på dig

Johanna - Bf 10 September ♥ sa...

Så jäkla trist med bloggar som strular. Jag bytte från blogg.se till wordpress.com för typ 2 år sedan & där har det aldrig strulat! Här é en till som é sliten. Men om 3 veckor går jag på ledighet. Ska bli så himla skönt!
Kram