söndag 12 juni 2011

Nu så


Av den här högen ska det så småningom bli ett litet hus är tankenNu börjar det hända lite.


När killarna väl kom på hur det skulle göra så gick det ganska fort.Tyvärr ska de snart iväg på ett möte men vi är nöjda med att i alla fall ha kommit så här pass långt. Sen ska stugan målas både in och utvändigt innan barnen kan börja använda den.

Kram och KÄRLEK!

4 kommentarer:

Caroline sa...

Vad kul att det gått framåt med bygget! Det roligaste är ju kvar, måla och inreda. ;) Den ser stor och härlig ut också!

Jag hoppas du har en bra dag! Kram kram

Therese sa...

Det bli ju jätte bra vännen!!! Vi har målat i dag som bara den, men har ännu ca 80 brädor ogrundade pga att färgen tog slut, men nu ser vi en ljusning ;-D Blir en filmkväll i kväll å lite mys, luran stannade kvar hos farmor å farfar å ska sova där tills i morgon :-D Hoppas ni har en härlig kväll <3 KRAM

Linda sa...

Kan tänka mig att barnen är glada över sin lekstuga, som jag sagt tidigare är det en dröm att få ge våra barn en men dom lär väl vara för stora då vi väl fått till en gräsmatta att ställa den på.

vi åker neröver antingen onsdag eller torsdag, hoppas vi kan få till en date fredag eller lördag, hade varit jättekul, Kram

Jannie sa...

Godmorgon going!
Åh vad roligt med en liten "lekstuga"!supermysigt!Hade ju aldrig blivit så fint utan den fantastiska markservicen kan jag lova.Den är ju trots allt viktigast,för ett bra resultat! ; )
Låter som om ni har haft en fantastisk helg!
Massa kramar