tisdag 14 juni 2011

Mysig kväll

Igår kväll kom min fina vän Mia på fika och massa prat.Vi drack gott te och åt lite jordgubbar, hallon med vaniljkesella och choklad.Tyvärr ses vi alldeles för sällan men när vi väl ses har vi massor att prata om. Mia är verkligen en underbar vän. Jag vet att jag alltid kan prata med henne om det är något jag behöver få ur mig.

Kram och KÄRLEK!

7 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Men riktiga vänner består och finns alltid vid ens sida även om man inte ses så ofta. Dock skulle man ju önska att man sågs oftare då man inser hur roligt och bra man har det tillsammans när man väl ses. Vi får bli bättre på att ta hand om våra vänner helt enkelt :) Se till att verkligen ta sig tiden. Livet är för kort för att börja ångra sig..

Och vad gott med hallon och vaniljkesella. Är det choklad jag skymtar också? Mums! Nu blev jag sugen hehe.

Kram Josefin

Therese sa...

Vilken härlig kväll ni måste ha haft! Ser läckert ut ;-) Och vilken djuping goa Eliott är, barn funderar så mycket å i hans väld var det nog logiskt och skrämmande... Tur du förklarar så bra! Här var internet trasig i går så jag kunde varken blogga eller använda mobilen :-( Men nu fungerar det visst igen som tur är! Ang tassimon har jag ingen aaaaning, det är nog bara nya utgåvor/färgsättningar som kommit, är iaf samma kapslar till alla, så ta en du gillar å en som har ett bra pris vet ja! KRAM <3

Helen.HUSnrNIO sa...

Härligt med sådana vänner och vid mötena kommer oftast en längtan och tomhet över att man inte ses oftare. Ser mysigt ut på bilderna! Ha en fin tisdag kära du.

Mamma till William och bebis i magen sa...

Godmorgon snäckan.Mysigt med vän träff..Mindre skoj att det blir så sällan men ändå skoj för då har man massor att prata om..Gott med jordgubbar :)
Jag börja smått piggna till så det är skönt.Ha en skön tisdag söta.kram kram

Familjen Ahlgren sa...

Tack för en mysig kväll gumman!!!
Du vet att du betyder mycket för mig <3

Maria sa...

Mysigt med en lite vän träff!
Precis som du skriver blir det ofta för sällan man hinner att träffas och de där riktigt bra vännerna växer ju tyvärr inte på träd...

Jag har jobbat på Lokaldelen och är ganska nyligen varslad för andra gången.
Så har gått hemma nu och varit arbetsbefriad, så det är dags att ta sig i kragen och börja söka nya jobb efter sommaren.
Vad jobbar du med?

Kram Kram

Caroline sa...

Vad härligt med såna vänner! Sen lät det som ni smaskade på riktigt gott också. Mums!

Jag gillar dina fat under glasen på fot jättemycket, var kommer de ifrån? Ja allt porslin var fint, skulle kunna tänka mig rubbet. :)

Kram kram