måndag 13 juni 2011

Måndag igen

Godmorgon sötnos!

Den här helgen har verkligen bara rusat förbi. Men vi har ju fått en hel del gjort i alla fall. På lekstugan är det "bara" tak, golv och målning kvar. Glenn ska försöka göra lite på kvällarna efter jobbet. Jag har inte varit så involverad i själva bygget, vet av erfarenhet att vi bara blir osams om vi ska göra något sånt ihop. Men jag har funnits vid sidan och servat med dricka och skött den övriga markservicen. Igår hann jag med både att städa och klippa gräset.

Tuva och Elliot lekte med grannbarnen i några timmar igår igen. De har verkligen jätteroligt ihop.

När lekstugan är klar ska jag se om jag kanske kan ta tag i barnens sovrum. Jag tror att det kommer bli toppen med en våningsäng till dem. Sen har jag ett annat projekt på gång i mitt huvud men vad det är får ni veta när jag drar igång det.

Önskar dig en fin måndag!

KRAM och KÄRLEK!

5 kommentarer:

i min lilla lilla värld sa...

Smart av dig att hålla dig vid sidan om i så fall. Säkrast liksom hihihi Bilder?

isa sa...

Ja så kan det också bli, har samma delema här hemma. :) Vi turas om att fixa för att inte gå varandra på nerverna. Men du va mig duktig som han med så mycket samtidigt!!! Gräset ska jag klippa i dag här hemma längtar :) Första klippet på nysådda gräsmattan!!

Åh va kul att dem har roligt med granbarnen. Det betyder ju så mycket!!! Ella har en flicka brevid oss som hälsade på först i går, som är lite äldre en ella. Men dem ska gå på samma dagis så jag håller tummarna för att dem kommer leka i framtiden. Jag får nog hjälpa dem lite på traven och bjuda över henne hit så kan dem leka på baksidan. För nu behöver ella barn runt sig.

Spännande med nya projekt vad ska du nu hitta på gumman??? Våningsäng låter toppen bra. Ska ni köpa en färdig eller bygga in en?? Finns så mycket fint!!!
Hoppas att du får en bra dag hjärta!!! Pussssssss

Therese sa...

Morron finis! Merkservice är väl så viktigt då man gör något!!! Å spännande med ditt projekt... blir ju nyfiken ;-) Kram <3

Mamma till William och bebis i magen sa...

Godmorgon snäckan.skoj att fixa i hemmet..Hoppas att du får en skön sommar måndag.kram kram

Villa Carl Larsson sa...

Det måste vara värdefullt med fina grannar och grannbarn som kan leka ihop. Vi märker redan nu att vi kommer att få toppen grannar med små barn som förhoppningsvis kan leka tillsammans med vårt/våra i framtiden. Det blir vad man gör det till.
Vi har blivit servade av grannar med fika och fått låna toalett de gånger vi varit ute vid huset och målat eftersom vi inte har någon egen toalett. Toppen och otroligt snällt. Vill flytta NU :)

Ha en fin måndag kära du. Kram Josefin