onsdag 29 juni 2011

Ledsen liten tjej

Precis när jag kom fram till jobbet ringde min telefon. Det var en hysteriskt ledsen, liten Tuva som ringde. Hon hade jättesvårt att somna igår kväll, klockan var över halvnio innan hon somnade. Nu var hon så klart jättetrött och allt var bara fel för henne stackarn. Hon grät så att hon knappt fick någon luft min lilla loppa.Mammas älskade lilla tjej!

Igår när jag skulle hämta Elliot så var han inte på sin avdelning. Han hade gått till Pluto (där Tuva går och där han ska börja efter semestern) innan lunch och sen hade han inte kommit tillbaka. Det var en strålande glad kille som kom och mötte mig när jag kom dit. Han var så stolt och kände sig antagligen jättestor. Storasyster var också stolt och hon berättade att hon hade visat Elliot hur allt funkar på Pluto.Mammas älskade kille!

Nu sitter jag här och längtar extra mycket efter mina älsklingar. Det ser ut att bli ännu en strålande dag idag så om barnen vill så får det bli badet i eftermiddag igen.

Hoppas du får en fin dag och att solen skiner på dig!

Kram och KÄRLEK!


7 kommentarer:

Therese sa...

Hej älskade vän! Låter hur mysigt som hellst med bad, tänk om vi bott närmre... då hade vi hakat på! Gårdagen är en dag man hellst vill glömma, liksom delar av natten. Luran är feberfri, men Bogge är grinig och gnällig till max, ingen feber, men tre tändr på G... så i dag hoppas jag allt vänder. Bamse kram fina du!

Popprinsessan sa...

Hoppas lilla T får en bättre dag än morgon. Usch, det gör ont i mammahjärtat att läsa att hon ringde och grät! Hoppas att ni får en mysig em och att hon somnar bättre ikväll, kram!

Therese sa...

Du är för RAR hjärtat <3 Blir så glad av dig och dina kommentarer!!!

Kerstin sa...

Lille snuttelutten da. Deilig med badet som dere har i nærheten. Idag har vi også sommer, så vi skal ned i Lillestrøm. Der ligger Nebbursvollen, som er et badeannlegg. Vi får fylle kjølebaggen (deres?;)) med godsaker.
tor klem

veronica johansson sa...

Vilka fina bilder på dina små :)
Badet låter som en perfekt ide :)
Ha en underbar dag Kram från mig

Jannie sa...

Underbara ungar!
O sååååå himla fina de är!KRAM

Linda sa...

Usch vad dålig jag varit på att kommentera i det sista, hänger ju inte med alls:(

Hoppas hon blev gladare efter att hon fått prata med dig i telefonen, lilla gumman.

Så Elliot ska börja på samma avdelning som Tuva efter sommaren? Har ni gjort ett aktivt val att ni vill ha tillbaka dem på samma avdelning igen eller har det "bara blivit så"?

Kramar