lördag 11 juni 2011

Härliga lördag

Godmorgon vacker!

Hela den här veckan har Glenn fått väcka barnen vid halvsju. Det kändes hoppfullt tyckte jag som är trött och längtade efter att få sova lite längre än vanligt MEN klockan 05.40kom den här sötisen in till mig. Jag sa till honom att det fortfarande var mitt i natten (det kändes ju så i alla fall) och att han skulle försöka somna om jämte mig.Men efter en dryg timmes snurrande gav jag upp och gick ner med honom i gillestugan så här sitter vi nu och myser med russin, kex och barntv.

Alldeles nyss fick vi sällskap av den här sötisenPappan i huset får väl sova någon timme till innan vi väcker honom med frukost. Sen är det lekstugebygge som gäller.

Hoppas du får en fin lördag.

Kram och KÄRLEK!

4 kommentarer:

Therese sa...

Godmorgon! Nog är det väl typiskt, som om barnen känner på sig att man vill ha sovmorgon... Hoppas det går bra med lekstugan, du får fota å visa bilder!!! KRAM

Fröken M sa...

Visst är det typiskt ! även här startade dagen vid den tiden ! hunden ville ut och viggo var hungrig.... Dock har jag ju klarat mig ganska bra och inte behövt springa upp på nätterna sista tiden, så man kansske inte ska klaga trots allt ;)
Lycka till med bygget raring !! kramar

Villa Carl Larsson sa...

Vilka sötnosar :) Jag nästan längtar efter att bli väckt på morgonen av min lilla krabat. Om den ändå kunde komma ut nu. Ursäkta tjatet men jag tror jag längtar ihjäl mig.

Trevlig lördag. Tack för dina fina kommentarer hos mig. Kram Josefin

Therese sa...

Hoppas det gått bra för er med lekstugan vännen, å att ni har en mysig afton <3 KRAM!