söndag 26 juni 2011

Älskade barn

Jag mår inte bra just nu. Ständig huvudvärk, ont i magen, tårar som bränner bakom ögonlocken och som helt plötsligt rinner ner för kinderna när tankarna blir för jobbiga. När jag går och lägger mig får jag hjärtklappning och svårt att andas vilket gör att jag inte kan sova. Allt detta gör att jag just nu inte är den mamma mina barn förtjänar att ha. Jag har inget tålamod och jag försvinner bort i tankarnas värld.Älskade barn! Förlåt! Jag älskar Er över allt annat!

12 kommentarer:

Maria sa...

Låter inget bra det där vännen. Låter som att du behöver en paus från allt. Ge dig själv en egen dag där du gör saker bara för dig själv. Sen kanske du också behöver gå till nån för att prata om allt. Du har ju lite bagage som spökar. Styrkekramar i massor och kärlek i massor kommer här.

Mette sa...

Älskade svägerska,

Du tar på dig alldeles för mycket. Inte konstigt att kroppen och knoppen säger ifrån och rinner över!
En del av "problemen" kan du faktiskt göra något åt; Sluta ödsla energi på "du-vet-vad"! Sen tycker jag som Maria; Ge dig själv en egen dag och låt Glenn ta allt annat. Som den förstående och fina make han är så gör han nog gladeligen det. ;)
Ring om du vill prata, jag fins alltid till för dig. Synd bara att vi inte bor närmre, då hade jag dragit iväg dig på något kul för att skingra tankarna.

Älskar dig, finaste Tina!
Puss, kram och kärlek

Johanna - Bf 10 September ♥ sa...

Men lilla hjärtat! :( Styrkekramar till dig!!

Kerstin sa...

Hei vennen min. Ikke tenk for mye på det som skjer nå. Dette er ting som bare må gå sin gang. Og det er ikke noen som er tjent med at du også skal ha det vanskelig. Med alt som jeg har vært igjennom så er mitt ordtak til meg selv når det virkelig "butter" i mot at TING ORDNER SEG. Og det gjør det denne gangen også. På en eller annen måte. Vi du komme hit noen dager bare for å slappe av og prate så er du mer enn hjertens velkommen. SKal se om ikke jeg kan ta en tur til deg snart også. Elsker deg uendelig mye, min egen kjæreste Tinami.

Anonym sa...

men fy, det låter hemskt! skickar många styrkekramar och hoppas att du hittar orken snart igen!

Anonym sa...

Skickar styrkekramar till dig! Säg till om det är något jag kan göra eller som ni vill ha hjälp med. Skicka över barnen till oss om du behöver ha en paus för dig själv.

Kramar Ulrika

Therese sa...

Älskade du <3 - tänker på dig, och hoppas och ber att du ska få en trevlig sommar utan detta orosmoln som gnager å oroar... Kram <3

Linda sa...

Älskade vän, tråkigt att höra att du inte mår bra.
Hoppas du kan få klarhet i dina tankar och snart kan må bra igen.
Massor av kramar till dig.

Helen.HUSnrNIO sa...

Det är verkligen tungt att må sådär som du beskriver och det blir bara tyngre i kropp och själ när man tänker på sina barn i allt. Vill bara säga egentligen att jag tänker på dig kära du och hoppas att du snart får må bra igen. Kram

Alexandra sa...

Lilla hjärtat! <3
Hoppas du mår bättre idag & allt kommer att ordna sig!

Va rädd om dig....

Massa styrkekramar till dig!

Maria sa...

Usch vad tråkigt att du inte mår bra vännen.
Hoppas att du snart får må bättre och att allt kommer att lösa sig.

Massor utav kramar

Jannie sa...

Men fina fina du...
Låter fruktansvärt jobbigt...
Nu måste jag läsa vidare för att se om du mår bättre!Håller alla tummar jag har!
All styrka i världen till dig vännen!KRAMAR