torsdag 19 maj 2011

Från Guld till Silver


När vi förlovade oss 2001 och gifte oss 2005 hade vi ingen tanke på att ringarna skulle vara i något annat än guld.

På senare år har vi båda kommit fram till att vi är silvermänniskor. De smycken vi har velat ha på oss har uteslutande varit i silver. Efter mycket funderande gjorde vi äntligen slag i saken och bytte ut våra guldringar mot nya i silver.


Glenn valde en bred ring i 14 mm bredd och jag valde två lite smalare ringar i 6 mm bredd. Jag ville även ha gravyr på utsidan men Glenn valde att ha gravyr endast på insidan.
Vi är båda mer än nöjda med våra ringar som vi beställde från Ark Design. Vi fick väldigt bra service av en mycket trevlig kille som heter Stefan Ljungström. Tycker helt klart att Du ska besöka hans sida, han arbetar med annat materiel än silver också.
Kram och KÄRLEK!

10 kommentarer:

Jannike sa...

Så vackra de är , ska bli kul att se dom . Ses ikväll P+K

Therese sa...

Så fina ringar vännen!!! Å än en gång är vi lika i smak :-) Har bara silver, och valde hamrade ringar i vitt guld därför :-)
Här har Luran varit vakeb nellan 12.30-02.30, men nu suver hon... Tur att Bogge sov natten igenom även om han somnade sent, först 22.30. Nu är dock han vaken ;-D
Låter bra att Tuva verkar ok, klokt att hålla dem hemma bara för att...
Förresten, min man åker till stockholm på mässa i helgen, de åker i natt så vem vet om ni utan att veta om det passerara varandra?! Ha nu en fin dag goa omtänksamma du <3 Kram

i min lilla lilla värld sa...

Sjukt snygga du!!!!

Mette sa...

Åh, så vackra!

Vi ses imorgon.
Puss & Kärlek

Familjen Ahlgren sa...

Underbara ringar!!!

Therese sa...

Såg att du även frågat om hjärtan på tråd då jag betat av lite kommentarer, å de är superlätt att föryngra, klipp av en reva och dra bort nedersta bladrosetten och sätt brotten under jord, för där kommer det då nya rötter, går nog inte att misslyckas ;-) KRAM igen vännen!

Linda sa...

Superfina!
Vi hade inte heller någon tanke på att ta annat än gulringar då vi förlovade eller gifte oss, trivs förvisso bra med dom jag har men dom är lite "vanliga" slät förlovningsring, 5 diamanter på morgongåveringen och sedan en slät "giftring", har alltså 3 ringar men använder oftast bara 2 då det blir lite korvstoppning med alla på samma finger hihi
Ska absolut kika in på den sidan, vi har varit gifta i 10 år nu den 22 juni, kanske skulle man ta tillfället i akt och förnya sig.

Kramar

Jannie sa...

Fantastiskt vackra ringar!Verkligen vrål-snygga!
Skönt att höra att finaste Tuva mår bättre!
Vad ska ni till stora staden o göra??

O vet du vad??Här är nästan lite soligt idag!
Hoppas erat sketväder blåste bort med!
hoppas du har en härlig dag hjärtat!KRAAAAM

Anonym sa...

vackra! :)

Anonym sa...

Vilka fina ringar.. Jag är med silver människa, hihi. Så blir jag rngmärkt någon gång så blir det silver här med.. ;)