torsdag 14 april 2011

Vänner

Jag är så oerhört tacksam över mina vänner. Både de jag har här i cybervärlden och de jag har irl. Att få sätta sig ner med en god vän och prata om livet ger mig så mycket energi. Att få kommentarer här på bloggen gör mig så glad. Jag tycker om att finnas där för en vän som behöver mig. Jag hoppas att mina vänner ser mig som en god vän, en som alltid finns där i vått och torrt. Ensam är inte stark och man ska ta vara på sina vänner.

Igår hade Elliot gjort ett pärlhalsband till pappa på dagis. Han var lite ledsen för det hade blivit för litet så inte ens han fick det över huvudet men pappa blev så klart superglad ändå och satte det genast på armen som ett armband. Idag har lilla prinsen lovat att han ska göra ett armband till mamma oxå! KÄRLEK!

Önskar dig en superfin torsdag! Ta hand om dina nära och kära!

Kram och KÄRLEK!

7 kommentarer:

Alexandra sa...

Hej vännen! <3
Du ska veta att det är alltid så mysigt att kika in här hos dig!

Så gulligt med halsbandet, de e kärlek.

Ha en bra dag!

Kramar

Therese sa...

Du är en underbar vän <3 Hoppas du får ditt armband i dag *ler* Här höll Bogge låda till 21.30, men lät ändå mamman se större delena v sveriges mästerkock som tur var, mindre kul var att han vaknade och inte somnade om 04.21 *gääääääääsp* Blir en lång dag i dag! Önskar dig en fin dag, många kramar!!!

Therese sa...

Ja undra vart barnen fås sin energi ifrån?!!! Nu sover dock lillebror å svea kikar på nickenyfiken, men vill hellst ut å cykla... *ler* Kramis!

Linda sa...

Är säker på att du är en alldeles underbar vän irl, här i bloggen och i dina alltid så uppmuntrande kommentarer kan jag inte tänka mig annat.
Önska dig en fin torsdag!
Kramar

Maria sa...

Du vet att du alltid har en speciell plats i mitt hjärta fina Tina. Vi har gjort så många roliga saker tillsammans i livet och skrattat, gråtit, festat, ja allt man kan tänka sig tillsammans. Nu för tiden blir det långt mellan träffarna (av geografiska skäl) men vi vet ändå alltid var vi har varandra.

Familjen Ahlgren sa...

Du är världens finaste <3

Jannie sa...

Underbart med vänner!Vad hade man gjort utan dom?
o lilla sötnosen då!Gjort ett halsband till pappa!
Nästan så jag börjar grina en skvätt här...
Hoppas ni får en riktigt härlig fredag!KRAMAR