onsdag 27 april 2011

Välbehövlig vila

När barnen hade kommit iväg till dagis och Glenn till jobbet bestämde jag mig för att gå och vila en liten stund. Den lilla stunden blev till klockan elva! Jag antar att jag behövde sova lite. Så idag fick det bli semester på förmiddagen. Nu ska jag jobba i några timmar.

Några undrade vad jag jobbar med. Jag sköter ekonomin åt fem stycken mindre företag. Jag har hand om allt det ekonomiska och administrativa. Så jag jobbar med papper säger Tuva och Elliot. All bokföring sker i ett webbaserat program vilket gör att jag kan sitta varsom helst och jobba. Igår när jag var på jobbet tog jag hem några buntar med papper och kan därför sitta hemma och jobba nu. Det är lyx och ger mig en otrolig frihet.

När vi tog fram barnens utebord som de fick av mormor och morfar förra året hade det blivit fläckigt. Fläckar som tyvärr inte gick att ta bort. Men med en söt rosa vaxduk på så gör det ingenting.


Berättade ju igår att vi grävde upp några buskar häromdagen. Såhär ser det just nu ut utanför vår altan.

Längst in mot väggen ska vi lägga plattor och så ska det sås gräs på resten. Altanen ska målas svart precis som resten utav huset ska göras så småningom.

Nej nu måste jag börja jobba. Hoppas Du har en superfin dag!

Kram och KÄRLEK!

5 kommentarer:

Therese sa...

Du gjorde klokt att vila <3 Å så gulligt bord barnen har! Har sneglat på det till bogge å Luran... men ännu inte köpt det. kram kram

Familjen Ahlgren sa...

Härligt att du kunde sova, det var du värd <3

Jannike sa...

Vad duktiga ni varit, fint blir det! Saknar er massor! Kramar

Caroline sa...

Kommer bli jättesnyggt med svart tror jag. Skönt att slippa jord och buskar upp mot fasaden som skaver mot färgen också. :)

Himla sött bordet blev med vaxduk på!:)

Kram kram

Linda sa...

Härligt att ha ett jobba som gör att du kan sitta hemma och jobba, det är min dröm att ha i fram tiden:)
Hoppas du fått lite gjort på eftermiddagen, Kram