lördag 2 april 2011

Utom fara

Igår kväll fick vi äntligen glädjande nyheter angående vår vän. Han har inga livshotande skador, han mår efter omständigheterna okej. Mest illa var det tydligen med handleder och fotleder. De skulle även röntga hans lungor för att se om de hade blivit punkterade. Men han kommer som sagt att överleva. Åh vad skönt det var att få höra!

Idag skulle jag ha haft Me&I party men jag ställde in det. Det blev en del bortfall i sista stund. Nu på förmiddagen ska vi på boll och lek. Det var längesen vi var där eftersom vi har varit sjuka. Sen ska vi hem och försöka städa tror jag. Städningen har kommit efter här i flera veckor så vi blir anfallna av alla dammråttor så fort vi öppnar dörren.

Ikväll ska vi hem till fina Johanna, Marcus och lilla Milton. Vi ska äta lite ihop. Glenn har jouren så vi får hoppas att han slipper rycka ut.

I två dagar nu när vi har tittar på nickjr och Dora på tv så har det varit på norska! Alla andra program är på svenska men inte detta. Men barnen vill ändå titta, de kanske lär sig lite norska på köpet.

Önskar dig en FIN lördag! Ta hand om dina nära och kära!

Kram och kärlek!

4 kommentarer:

Therese sa...

Så skönt att er vän klarar sig med livet i behåll <3 Å vilken dag ni har framför er, låter som en riktigt bra dag (ja städning är väl mindre rolig, men oj så skönt då den är gjord!) Va rädd om dig vännen, och ha en toppen dag! Vi ska fira kungen ;-) KRAM

Fröken M sa...

Va skönt att er vän är utom fara ! Det värsta som finns är att gå i ovisshet ! Jag hoppas ni får en riktigt mysig dag ! vi ska gå till stan och se om vi kan hitta nåt kul ! kramar

Frida-FantastiskaMamman sa...

Att människor man bryr sig om mår bra är det enda viktiga, så vad skönt att er vän klarade sig...

Hoppas att du haft en fin lördag vännen..

Kramar<3

Linda sa...

Så skönt att höra att er vän mår någorlunda bra och kommer att klara sig.
Hoppas ni har en trevlig kväll tillsammans med era vänner och att Glenn slipper utryckningen, vad jobbar han med?
Kramar