lördag 9 april 2011

Solig lördag

Det känns underbart att vakna upp till en lördag med sol! Jag hoppas att den håller i sig hela dagen och att blåsten som har varit de senaste dagarna har lagt sig.

Idag är det ingen boll och lek så idag blir det en lugn morgon med en god frukost i lugn och ro. Sen ska vi fixa lite här hemma. Kanske fixa till gungställningen på tomten, ändra om lite i barnens rum och bara mysa. I eftermiddag ska vi på middag hemma hos barnens farmor och farfar. Vi har lovat barnen att vi ska ta med deras cyklar dit. Vi bor nämligen på en väldigt dum gata där det är svårt att cykla så vi har sagt att vi ska ställa cyklarna hos farmor och farfar så kan barnen cykla när vi är där.

Igår blev jag hemringd ifrån dagis igen. Elliot grät och hade ont i örat stackarn. Han har klagat till och från nu länge på sina öron. Jag pratade med vårdcentralen men de sa att jag skulle ge honom nässpray och smärtstillande. Han grät hela vägen hem och i ca tio minuter efter att han hade fått en Panodil men sen lugnade han sig. Antar att han har någon vätska som ligger och trycker på örat.

Imorgon ska jag ha inredningsparty här hemma. Antar att det kommer bli en dyr historia. Om, du är nyfiken kan du titta in här.

Önskar dig en fin lördag. KRAM och KÄRLEK!

5 kommentarer:

Alexandra sa...

Låter som ni kommer att få en super mysig dag!
Hoppas att lillen mår bättre idag <3

Kramar

Caroline sa...

Underbart med sol, här är det tjocka moln idag.

Stackarn som har så ont i örat, hoppas ni får en tid så de kan göra nåt åt det och inte bara rekommendera smärtstillande.

Det såg ut att kunna dra iväg med slutnotan för inredningspartyt ja!:D

Kram kram

Fröken M sa...

Åh, detsamma till dig !!
Idag blir en härlig kalasdag och minimalt med datatid, men givetvis dyker det upp kalas bilder under dagen !! puss fining !

Therese sa...

Stackars E att han ska ha sådana problem med öronen :-/ Kan tro de längtar tills de får ta med cyklarna till farmor och farfar, så här i början är det ju sååå roligt att cykla :-D Och attans att jag inte bor närmre, då hade jag kommit på ditt inredningsparty vännen! Ha en ljuvlig dag <3 KRAM KRAM

Therese sa...

Hoppas ni har en mysig kväll, här har vi haft besök på sjukstugan efter att maken kapat sig i fingret, men som tur är gick det relativt bra, så nu myser vi framför körslaget <3