lördag 16 april 2011

Fullbokad lördag

Godmorgon FINA Du!

Idag är det ingen boll och lek eftersom hallen är upptagen. Det får bli en lugn och skön morgon med god frukost och lite pyssel här hemma. Ska nog ta bort sängramen och sängborden idag. Ska sätta upp hyllor vid varje sida istället och bara ha ben och sängkappa på madrassen. Tror sovrummet kommer kännas luftigare sen.

I eftermiddag ska vi hem till vår goda vän som fyller 35 år idag. Där blir det lite kalas med smörgåstårta. Sen ska vi träffa tvillingkompisarna Wilmar och Love på Busfabriken. Jag misstänker att barnen kommer somna ovaggade ikväll efter det besöket.

Jag önskar dig en superfin lördag.

Kram och KÄRLEK!

2 kommentarer:

Fröken M sa...

odmorgon raring !!! Förlåt för att jag är så seg med att svara. Jag är inte van vid att både hinna jobba, vara mamma OCH blogga ;) Men viggo är såklart viktigast !!
Va kul med en riktig busdag !! Vi ska gå till nån park och leka och sen ikväll har jag slängt ut C och bjudit några vänner på middag ! KRAMAR

Therese sa...

Morron vännen! Då vill vi ju se före/efter av din mini makeover i sovrummet ju!!!! Här är det full rulle, undrar som sagt vart barnen får sin energi ifrån... *ler* KRAMAR i massor till dig <3