tisdag 8 mars 2011

Tv-kändisar

Den här veckan har jag en kompis som är med i "Halv åtta hos mig". Fina Sara som ska vara värdinna på onsdag. Det var verkligen roligt att se henne på tv. Hon är en fantastiskt vacker, snäll och underbar tjej. En riktigt fin vän!

När veckans premiär var avslutad slog vi över till "112 på liv och död" men när vi tittade på det ringde en kompis och frågade om vi tittade på "Ullared" för där hade nämligen Tuva och Elliot varit med!


Ganska snart efter kom det ett sms med den här bilden som en annan kompis hade tagit av tvn. Är ni nyfikna så kan man se programmet på Kanal 5 Play och mina FINA barn är med 6,35 in i programmet. De skymtar bara förbi men mamma är ändå så stolt! Elliot höjer handen för att hälsa på tv-teamet men blir nog lite blyg.

Kvällen avslutades med att Glenn satt nere och tittade på "CSI" och jag satt uppe och tittade på "En unge i minuten". Inget bra program att titta på om man längtar efter ett barn till så att det gör ont i hela kroppen.

Det ser ut att bli en strålande tisdag idag! Internationella kvinnodagen och Fettisdagen är det ju!. Jag gillar inte semlor men ska köpa med mig några stycken hem till familjen i eftermiddag.

Önskar dig en fantastisk tisdag!

Kram och KÄRLEK!

11 kommentarer:

carola sa...

oj vad kändis tätt det blev:)
Är det i morgon hon är med din vän?
Jag älskar att kolla men ligger ofta och nattar lisa då.

Visst blev hon fin, såg så mogen ut..
kram och trevlig dag

Kerstin sa...

Så gøy at de var med da :) Hvor er mammaen ;)?
Stor klem til alle

Fröken M sa...

åh va spännaande, vi anmälde svärfar till programmet, men han kom tyvärr inte med :( Dock är det alltid kul att kolla när de är i ens egen stad oavsett om man känner någon eller ej. Och matlagningsprogram är en favorit ! kram

Therese sa...

Ja nog har du en fin vän alltid, ska bli skoj att se vad hon gör! Å tänka sig att Tuva och Elliot är TV kändisar, sötisarna <3 Skulle också se en unge i minuten, men jag blev alldeles sjuk av längtan så jag slutade... men kommer nog att se alla avsnitt ändå. För det är så ljuvligt ändå *ler* Stor kram från oss som faktiskt börjar bli riktigt krya! (Bogge är dock febrig till och från) KRAM

Caroline sa...

Aaa det där En unge i minuten tänkte jag kolla på på tv4play. Ska nog ta och göra det nu på en gång så jag inte glömmer det. Apropå bebislängtan så Liberos reklam med små nyfödda bebisar får ju till och med mig att längta efter en till fast jag är nöjd med de två jag har!:)

Kram

www.frusofie.se sa...

Åh då ser jag din vän för jag kollar alltid på Halv 8 hos mig=)
Fina dina barn är, klart du ska va stolt!

hoppas du har en fin dag och tack för din kommentar hos mig <3

Kram

Linda sa...

Vi såg Ullared, men missade Tuva och Elliot! Vi missade iofs början, så vi måste börjat kolla strax efter de var med. Du måste ju nästan spela in och spara. :)

Längtar efter fler barn? Aha, blir det fler då?

Kram kram!

Fröken M sa...

hihi... när man inte har något vettigt att komma med får det bli en rolig historia istället ;) Ha en riktigt mysig kväll ! Här visas det tydligen sport på tv som kompensation för gårdagens förlossningsprogram...!?
Kram

isa sa...

Ne men va roligt klart du ska va stolt att dem fick va med!!! Sötnosarna!!
Har sett det avsnittet men nu ska jag se det igen :)
Tack för din goa kamentar gumman!!! Jag mår si så där så kickar bara in en snabbis i dag för att läsa i kapp lite. Kram

i min lilla lilla värld sa...

hihihi Vilka kändisar.. Så klart att det känns stort =)

Mamma Russin sa...

hej igen.:)

hoppas det är ok att jag la till din blogg bland mina blogg länkar ? :)

jag såg med en unge i minuten, oj så mycket känslor det svalar upp.. tycker det var ett mycket bra program..:)

kram igen..