måndag 21 mars 2011

Ny vecka

och sjukdomarna fortsätter tyvärr. Jag känner mig ok. Har bara den jobbiga hostan kvar. Känner mig såklart trött och sliten men så är det ju. Hade tänkt att jobba idag men eftersom Glenn vaknade med 38,5 i morse så ville jag inte lämna honom ensam med barnen så jag är hemma. Absolut senast på onsdag måste jag till jobbet så att jag hinner göra lönerna.

Tuva är bara lite hostig nu, hade säkert kunnat gå till dagis men eftersom vi andra är hemma får hon vara hemma några dagar till. Elliot hostar och snorar. Han smittar ju till och med imorgon så vi får se imorgon hur han mår. Verkar han ok imorgon får både han och Tuva gå till dagis på onsdag men vi får som sagt se... Igår fick han sin medicin i lite juice och då gick det lite bättre att få i honom den. Han är expert på att framkalla kräkningar den lilla mannen och när det är något som inte faller honom i smaken så kommer det lätt upp igen. Men med juice så gick det i alla fall lite bättre.

Jag hoppas att du mår toppenbra och att du får en superfin måndag!

Kram och KÄRLEK!

6 kommentarer:

Helen.HUSnrNIO sa...

Usch de är jobbigt när de inte tycker om medicinen. Man önskar ju att de bara kunde svälja den snabbt men jisses vilken procedur det kan bli av det:S Skönt att det fungerade med juice. Tråkig start på veckan med än mer sjukdomar men kanske kan det ändå bli en mysig dag hemma för er... Kram

Kerstin sa...

Stakkars dere. Virker som dere er forfulgt av sykdom :( Nå må det jo bare snu snart. God bedring til dere alle. Stor klem

Mamma Russin sa...

hej gumman...

att ge de små medicin är inte det lättaste.. vet att jag brukade kunna lura i teensen när de var små när jag blandade det i risifrutti.. :)

Krya på er allihopa.. kramisar

Jannike sa...

Tänker på er hela tiden Massor av KÄRLEK tiller alla

Familjen Ahlgren sa...

Håller tummarna för att ni blir friska snart! Nu vill jag att vi ska ses, saknar dig <3

Linda sa...

Det är tur man kan "gömma" medicinen, annars hade det varit svårt att få i dem.

Hoppas ni alla är krya till på onsdag så ni kan gå till skola och jobb.

Kramar