tisdag 15 mars 2011

Lång dag

Det blir rätt långa dagar när man går hemma så här hela dagarna. Vi har i alla fall tagit oss en promenad på eftermiddagen. Det är fantastiskt väder ute. Solen skiner och man anar att våren på väg! Tuva har 38 graders feber och är helt opåverkad. Hon ligger på en normaltemp på 37,6 så det är ju inte mycket feber hon har men ändå. Jag tänkte att lite luft inte skulle skada för hennes astma/krupp. Så hon fick sitta i vagnen så promenerade Elliot och jag.

Elliot har bett om att få gå till dagis imorgon så det ska han så klart få göra. Han har ingen feber men är lite snorig men det kan ju hålla i sig i evigheter.
Tuva och jag får roa oss på egen hand imorgon.

Idag har jag tagit tag i att tvätta sofföverdraget. Första omgången ligger i tvättmaskinen nu. Skönt med vit soffa, bara att tvätta den i klorin så har man en fin ren soffa sen.

Drömmer om att vinna lite pengar. Vill göra iordning vårt sovrum nu. Har mycket tankar och idéer om hur jag vill ha det. Sen drömmer barnen om en lekstuga till sommaren. Tänkte höra med far- och morföräldrar om de har lust att lägga en peng till en lekstuga istället för att köpa födelsedagspresenter. Tuva och Elliot har tjatat om en lekstuga i två år nu men de kostar ju en del. Vi får se om vi kan fixa det till dem den här sommaren. Även mamma hade tyckt att det skulle vara mysigt att få inreda lekstugan.

Barnen har önskat sig korv med bröd till middag. Inte min favorit men klart att de ska få det. Jag tar min favorit pastasallad med fetaost istället.

Önskar dig en FIN kväll FINA Du!

Kram och KÄRLEK!

4 kommentarer:

Fröken M sa...

Perfekt ! helosansalva tror jag det finns en tub i badrummet så nu jäklar ska det smörjas...
Undrar varför man är så dum så man väntar med det tills fötterna spricker !?
*suck*
Ha en mysig kväll, här ska jag ta tag i allt som jag struntade i under dagen, men det var mycke härligare att vara ute än att flyttpacka ;) kramar

i min lilla lilla värld sa...

Den tempen är feber för Wilda. Hon har lika låg som mig i vanliga fall. 36,3 =)

Linda sa...

Visst blir dagarna långa då man är hemma hela dagarna, speciellet då dom är sjuka och man inte kan hitta på så mycket.

Visst är det kanon med en vit soffa, många tror vi är galna som har vit soffa med 4 barn, men det är ju det bästa man kan ha!

Hoppas ni har en mysig kväll, Kramar

carola sa...

skulle också vela ha lite pengar.
Göra om allt här hemma,trött på alla möbler.

En lekstuga skulle jag också vela ha dock skulle jag få områdets alla barn där också tyvärr.

kram och sussa sött