måndag 14 mars 2011

Lägesrapport

Ja hur är läget egentligen? Idag är en sån där dag när man velar. Ena stunden känns det som om barnen lätt hade kunnat gå på dagis idag och i nästa stund så tänker man att nej det är bra att de är hemma. Elliot är rejält snorig och Tuva hostar på. I förmiddags hade Tuva 38 graders feber men det märks inte på henne. Vi har hunnit med en del bråk och bryt från båda barnen under dagen. De retas och slåss. Mamman försöker medla och servar med mat, plockar undan efter dem och försöker komma på saker att göra hela tiden.

Mamman är så trött att det känns jobbigt att andas...Nu har vi suttit i gillestugan en stund och tittat på tv men nu börjar det spritta i de små benen igen så nu ska vi gå upp och baka något ur "Kråkes kokbok"

Glöm inte att du är FANTASTISK!

Kram och KÄRLEK!

3 kommentarer:

Glenne sa...

Du är duktig gumman min. Snart kommer jag hem & då får du försöka ta det lugnt. Love You baby.

Emelie - Mamman som älskar vitt sa...

Ja, då skulle man shoppa galet mycket =) hehe! Hoppas du haft en bra dag hittills och att den fortsätter. kramar!

Maria sa...

Trist att vara hemma, men man ska tänka på att barnen ska orka med den verksamhet som bedrivs på förskolan. Känner man under dagen att det är tur att de är hemma så är det rätt att man är hemma. Har de dessutom feber så ska man tänka på att de behöver en feberfri dag hemma innan de kommer tillbaka.
Hoppas att de kryar på sig snart.
Kram!