lördag 26 mars 2011

Godmorgon härliga lördag!

Tuva kom in till mig strax före halvsju och redan då sken solen! Oj vilken energi man får av sånt!

Det blir ingen Boll och lek idag heller. Elliot äter fortfarande penicillin och båda barnen är ganska snoriga fortfarande. Vi tycker det är viktigare att de blir helt friska än att de får springa av sig. Tyvärr blir inte middagen ikväll heller av. Det är trist men så är det. Vi får boka in ett nytt datum och hoppas att alla är friska då.

Men en tur till stan blir det idag i alla fall. Vi är nästan aldrig på stan så det ska bli mysigt. Vi får se hur länge barnen tycker det är mysigt dock. Vi har lite saker vi ska handla så vi får ta dem först så får vi se sen om det blir något flanerande eller inte.

Nu har vi äntligen fått klart med vår semester. Som vanligt vill/ska vi ha sen semester så vi börjar sista veckan i juli och har fyra veckor framåt. Jag har tagit ytterligare en vecka, den näst sista i juli så att barnen får lite mer ledigt. Vi gör nog som förra året att vi flyger upp till mormor och morfar den veckan. Sen kommer Glenn upp till oss där och barnens födelsedag firar vi tillsammans med mormor och morfar på Kolmården! Det ska bli så mysigt! Resten av familjen får fira barnen när vi kommer hem.


Önskar dig en superfin lördag! Glöm inte att njuta av dina nära och kära!

Kram och KÄRLEK!

3 kommentarer:

Anonym sa...

god morgon ..

låter som ni kommer få en skön sommar med mycket ledigt.. :) och vilken lycka att fira födelsdag på kålmården som liten.. :) skulle jag med vilja göra, haha..

tack gumman och önskar dig med en fin helg.. :)

Emelie - Mamman som älskar vitt sa...

Ja, verkligen supersnällt :) Hihi. Vilken fin design du har nu :)
Kramar!

Linda sa...

Härligt att vakna upp till sol, det gjorde vi här med men tyvärr gick den lika fort i moln och nu snöar det och blåser igen:(

Skönt att redan har semestern planerad, själva har vi fortfarande ingen som helst aning hur det blir i sommar, får vi någon semester alls tillsammans eller kommer vi få ta dom veckor vi får?
Ja ja det löser sig ju alltid.

Kramar