onsdag 16 mars 2011

Ännu en dag hemma på Södergatan

Ja vi kör ännu en dag hemma här på Södergatan. Statusen är samma som igår,
38 graders feber och hosta. Men stumpan är ändå pigg och glad. Elliot skulle ju gå till dagis idag men när han vaknade imorse så ville han stanna hemma.

Vi får se hur vi ska fördriva dagen idag. Det finns önskemål om att baka så det får vi väl göra då. Sen blir det väl som vanligt sagor, rita, pärla, leka. Just nu sitter vi i gillestugan och ser på tv. Får väl snart gå upp och göra oss lite frukost.

Önskar dig en fin onsdag!

Kram och KÄRLEK!

12 kommentarer:

Therese sa...

Neeej fy så drygt för er, nu måste det ge sig kan man tycka!!! Här är det full rulle, men ännu kallt ute. Dock lyser solen så det kan og bli nått äventyr i dag med för oss. Men nu poppar vi popcorn och pysslar :-D KRAM till er <3

carola sa...

vilken mysdag.

Själv ska jag finna ork att ta itu med tvätt och sånt skoj.
kram och ha en bra dag

Kerstin sa...

Det blir lange dager når ungene er syke. Håper det snur snart. Prøv å kos dere masse alikevel. Stor klem

Jannike sa...

Ha en bra dag, hoppas de kan gå till dagis imorgon. P+K

Familjen Ahlgren sa...

Krya på lilla Tuva!!!

Caroline sa...

Jag tror att jag använder Minima mallen. Provade några andra på min testblogg men jag tror att jag behöll Minima till sist ändå, dock är srkivbredden utökad så den kanske inte ser ut som vanligt. Headern är gjord i Photoshop och sedan bara inlagd som ett foto på rätt plats. Inget avancerat egentligen men min sambo är tusen gånger bättre och snabbare på det där och jobbar med sånt dagligen så han brukar få fixa ihop det åt mig. Jag vet precis hur jag vill ha det men har lite för dåligt tålamod, så jag domderar och han utför! ;)

Ha en fin dag! Kram

Therese sa...

Så kul med film, vi är så dåliga att ta fram kameran å filma... Skämms på oss!!! Här har vi njutit av solen å två av årets glassnyheter *ler* Goffardag i dag... Kram <3

Frida-FantastiskaMamman sa...

Verkar som hela sveriges barnpopulation är sjuka just nu, hosta, snor och magsjukor trivs tydligen ypperligt just nu:(

Krya på er!!
Kramar<3

Mamma Russin sa...

hej gumman..

men ger sig feber aldrig ? hur länge har de varit febrig ni ? känns som evigheter.. jobbigt för er att vara hemma hela tiden.. jag höll på att bli tokig efter en vecka då jag och Stina var sjuk.. :(

vad mysigt med en lekstuga.. har du kollat blocket ? vi köpte teensens lekstuga superbilligt på blocket och den var kanonfin.. :) den var byggd som ett rum och kök, hhihi..

kram söta.. <3

Linda sa...

Låter som ni har det ganska mysigt trots allt, tråkigt dock att febern inte vill ge med sig.

Vad fint du fått det här inne.

Hoppas du har en mysig kväll, Kram

Fröken M sa...

ja, jag tror faktiskt det blir bra med randigt i viggos rum för när allt kom till kritan tyckte jag att 429.- rullen var gaalet dyrt för att få stjärnor på väggarna. Att det dessutom skulle behövas minst 4 rullar avgjorde saken ;)
( det är ju trots allt en hyresrätt !? )
Nu blir det sängen här ! Sussa sött ! kram

i min lilla lilla värld sa...

Man får göra det bästa av situationen helt enkelt. Hoppas ni vaknar upp friska imorrn