söndag 6 februari 2011

Trött mamma

Godmorgon fina Du!

Igår var jag så trött. Jag kände redan på morgonen att det skulle bli en tung dag. Jag kände mig trött, seg och på dåligt humör. Inte känns det bättre idag då barnen vaknade redan 05.30 imorse. Men det är bara att bita ihop.

Trots tröttheten hade vi det väldigt trevligt igår kväll på 30-årskalaset.

Barnen hade det supermysigt med faster Milla igår! Tusen tack för att du passade dem några timmar! Mamma och pappa blir så stolta när vi hör att de är så duktiga och att det inte är något problem att natta dem när vi inte är hemma.

Idag kommer Tvillingkompisarna Alex och Max med lillebror Zach och mamma Alexandra på en playdate på förmiddagen. På eftermiddagen kommer Fredde hit och han och jag ska jobba lite med hans bokföring. Helgen får avslutas i soffan med en film.

Nu ska jag surfa runt lite till alla fina bloggvänner!

Ha en fin söndag kära Du!

Kram och kärlek

4 kommentarer:

Therese sa...

Morron kära du! Skoj att festen var lyckad! Vi hade soffmys med stieg larssons filmer, i dag blir det palt hos mina föräldrar och så solsidan i kväll :-D Ha nu en fin dag <3 Kram!

Linda sa...

Härligt för mammahjärtat att höra att barnen är så duktiga när man inte är hemma själv. Våra barn kan leka rövare och var helt omöjliga då vi ska lägga dem på kvällarna, latja tjoa tjimma så man håller på att bli knäpp, men är min mamma här och lägger dem är det aldrig några problem:)
Nu ska vi ta o dra på oss skoterkläderna och ta oss ut i det fina vädre, minus 2 grader och sol, kan inte blir bättre, Kramar

Linda sa...

Åh, så du har också en blogg? Det har jag helt missat! Nu ser jag ju skåpen i vardagsrummet också, det blev ju jättefint! :) Tack för igår, roligt att ni kom! Och tack för den fina presenten! Bloggtipset var också kanon!
KRAM

Therese sa...

Tittar in och lämnar en kram, sitter och väntar på solsidan... Kom på att du frågade om mammagalan om jag minns rätt, hade sååå gärna velat gå, men har ingen biljett då jag velade när de släpptes... blev lite snål och familjekär *ler* KRAM