onsdag 26 januari 2011

Onsdag 26 januari

Igår fick vi upp handtagen på skåpen i vardagsrummet så nu är plasten borta också.


Sett från hallen


Mitt R och den fina brädan som fina Therese har gjort

Igår beställde jag en canvastavla till. Den är i samma storlek som den andra och ska sitta på vänster sida ovanför skänken. Det blev denna bild till slut


Jag tror det kommer bli superfint!

Kram och KÄRLEK

7 kommentarer:

Kerstin sa...

Så fint det ble med de nye skapene:) Canvas bildet blir også kjempefint. Her går det i hundre som vanlig. Vinteren er absolutt en hektisk tid ;)
Savner dere masse.
Klem

Caroline sa...

Det blev jättesnyggt med skåpen på väggen! Fina R:et är med också.:)

Fotot du valt för canvasutskrift var hur fin som helst den med! Precis lika fin som du var på dina bröllopsfoton.:)

Ha en fantastisk dag! Kram på dig

Jannike sa...

Det kommer att bli jättefint , när bänken o nya bilden är på plats. Pussar o kramar till er alla

Linda sa...

Åå den kommer bli superfin!
Önskar jag också hade någon fin tavla "familjetavla" tyvärr är vaken jag eller gubben dom som gärna är med framför kameran coh att få med fler än 2 barn på samma bild och dessutom få den bra känns hopplöst:)
Vist hade du en tatuering med barnens namn också?,något man kan få se?
Kramar

HUSnrNIO sa...

Åh vad fint det blev! Så kul att få se bilderna=) Jag har tänkt mig att bygga ett sideboard till sommaren utav köksstommar från Ikea med vita dörrar. Än så länge finns detta endast i mitt huvud men snart så hoppas jag kunna förverkliga det. Hur har du gått till väga? Vill gärna ha tips och info, pris, och kanske ngt som man borde tänka på om du har tid och orkar. Ha en toppendag!

Linda sa...

Ok, förstår att det varit en jobbig tid för er innan ni fick era små mirakel.
Vi har inte heller haft lätt för att bli gravida utan fått "hjälp" alla 3 gångerna. första gången med tabletter och dom 2 andra med hjälp av sprutor, och dessutom skulle tvillingarna varit 4 lingar egentligen men vi tog beslutet att ta bort två då allt gick väldigt fort och vi förstod det på läkaren som att hon tyckte vi var dum i huvudet om vi inte gjorde det:/ I dagsläget skulle jag ALDRIG välja att göra en fosterreduktion, ALDRIG! men ja nu är det gjort och vi är givetvis glada för våra killar.
Vi ser det alltså inte som något självklarhet att få fler men det är en önskan från oss båda.
så ja då måste det ju finnas plats om nu önskningen slår in:)
du behöver inte svara om du inte vill men, när man gör så som ni gjorde, har man inte möjlighet att få från samma donator om man skulle vilja försöka igen? Jag menar så man slipper gå igenom hela processen igen.
Kramar

Therese sa...

Oj så fint det blev och pricken över i:et blir nog den nya canvasen. Min bräda har verkligen hamnat i tjusigt sällskap ;-)
Skönt att kunna flexa, jag har varit på bvc med lillebror i dag och haft lunchdate så ingen datatid i dag, rätt skönt det med ;-) KRAM