tisdag 25 januari 2011

Ny dag

Japp en ny dag och jag tar nya tag. Jag vet varför jag mår som jag gör men det är ingen idé att älta. Det är som det är och det enda jag kan göra är att gilla läget och se framåt.

Glömde ju berätta igår att jag ska ha Me&I party på lördag. Jag tycker de har mycket fina kläder. Egentligen tycker jag att de är för dyra men oftast kan jag inte låta bli att handla något eftersom jag tycker kläderna är så fina. Elliot är helt tokig i deras kläder och älskar när mamma har "minimy" party hemma och han får känna på alla kläder. Sötnöten!

På lunchen idag ska jag ta en sväng till Eurostop. Har lite presenter som ska inhandlas och jag tänkte göra det idag på lunchen så att det är gjort.

Igår var de och hämtade ekmöblerna. Så nu ser man verkligen hur bra det blir i vardagsrummet, det känns mycket luftigare. Nu ska vi bara hitta en mall som vi kan använda till att borra hålen för handtagen. Sen ska den blåa plasten bort så att man verkligen kan se resultatet. Bänkskivan dröjer ju några veckor innan den kommer på plats.

Önskar dig en fin tisdag!

Kram och KÄRLEK

4 kommentarer:

Therese sa...

Hej vännen! Så synd att det är så långt mellan oss annars hade jag dykt upp på partyt :-) Här har jag haft en helt ok natt, lillebror sover sååå bra i egen säng bredvid min säng, men luran var att vaken en sväng dock bara en kortis så det gör inget. Jag har dessutom tagit mig i kragen och varit ut och promenerat och nu ätit en nyttig lunch. Känns som ajg har energi och ork i dag att ta tag i mitt liv *fniss* KRAM goa du <3

Linda sa...

Me and I har ju så mycket fint, var ganska ofta på partyn då vi bodde i göteborg men här uppe har jag fortfarande inte hittat någon som säljer.

Kramar

Jannike sa...

Hoppas du hittar nåt fint dom har ju så fina grejer, puss o kram

Therese sa...

Morron fina du! hoppas du haft en bra natt å får en fin dag, du har strax en liten utmaning inne hos mig <3 KRAM