torsdag 20 januari 2011

Lite besivken

blev jag igår när jag öppnade mitt nya inköp.


Tycker att det andra benet skulle ha gått lite längre ut, men annars är ju mitt nya R så fint. Det är ju handgjort så lite skönhetsfel får man väl ta. Jag tror det kommer bli supersnyggt uppe på skåpen när de kommer upp i vardagsrummet. Vad jag tjatar om mina skåp! I helgen ska de förhoppningsvis komma upp.

Igår när jag hämtade på dagis hämtade jag Tuva först. På samlingen igår fick de som ville ta en bild och berätta om den inför de andra barnen. Tuva hade gjort det! Personalen var så imponerade att hon vågade plus att de berömde henne för att hon är så duktig på att prata! De tycker hon har ett fantastiskt språk för att vara tre och ett halvt år. Gissa om mamma blev stolt!
Sen gick vi och hämtade Elliot och där var det som vanligt puss och kramkalas. Jag sa till personalen att jag hade lite ångest för att vi har delat på dem men hon svarade mig bara: nej det ska du absolut inte ha. Elliot har växt de här sista två veckorna. Åh vad skönt det var att höra! Det kommer nog bli bra det här till slut.

Kram och Kärlek!

2 kommentarer:

Jannike sa...

Det kommer att bli jättebra. Pussar o kramar

Therese sa...

Näää så trist, ser ju som du skriver lite oproportioenligt ut... Men väl på plats blir det säkert toppen ändå!!! Här är vi lite trötta efter en tuff natt, men nu ska jag inte ge mig... Kallt som bara den så ute är inte att tänka på, så vi har bakat muffins jag och luran! Ska tänka på ditt tips, för ofta är det med samma tid även Luran vaknar, dvs kl 1 så vi får se... Massa kramar fina goa du!!! Ps bild på rosa pärlan önskas ;-) Ds <3